.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:23

Harley Davidson X500 2023 – Παρουσιάστηκε επίσημα

To δεύτερο μοντέλο που προκύπτει από την συνεργασία Harley-Davidson και QJMOTOR είναι γεγονός.

Επίσημα παρουσιάστηκε, το νέο Harley-Davidson X500 2023, η δεύτερη «entry level» μοτοσυκλέτα της Αμερικανικής εταιρείας που έχει στόχο να διεισδύσει, στις αγορές της Ασίας.

Όπως και με την περίπτωση του X350, που αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο, και το Harley-Davidson X500 βασίζεται σε μοτοσυκλέτα που ήδη υπάρχει, από την QJMOTOR και συγκεκριμένα, στην SRT500. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 500 κ.εκ. αποδίδει 47 ίππους στις 8.500 στροφές και μέγιστη ροπή 4,7 kgm στις 6.000 στροφές.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα είναι παρόμοια με τα μοντέλα SRV και SRT της QJMOTOR σε τεχνικό επίπεδο, με ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω για τις αναρτήσεις, αμφότερα ρυθμιζόμενα. Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν δύο δίσκοι εμπρός με 4πίστονες δαγκάνες και ένας δίσκος πίσω, με δαγκάνα ενός εμβόλου –εννοείται, με ABS στον βασικό εξοπλισμό.

Φυσικά η Harley-Davidson έχει επιμεληθεί εξολοκλήρου την εμφάνιση της νέας X500. Οι γραμμές και το ύφος αμερικανίζουν, με το X500 να φέρει νέο ρεζερβουάρ, ουρά, σέλα και πιθανόν και υποπλαίσιο, ενώ το πιρούνι στο μοντέλο της H-D είναι σε μαύρο χρώμα.

Η μοτοσυκλέτα θα διατεθεί, προς το παρόν, στην αγορά της Κίνας και μόνο, σε 3 διαφορετικά χρώματα: Κεραμιδί, ασημί και μαύρο. Για την τιμή της δεν υπάρχουν ακόμα δεδομένα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 17:05

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon