.
Κατηγορία Harley Davidson
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 12:41

Bultracker 57 by Lord Drake Kustoms - Αλητεία στο κόκκινο

Μια ακόμα φοβερή δουλειά από τον γνωστό οίκο.

Οι μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson ήταν ανέκαθεν συνυφασμένες με την ελευθερία και την «αλητεία», με την κακή αλλά και την καλή έννοια. Η σχεδιαστική και όχι μόνο, άποψη, που τις συνοδεύει αποτελεί έμπνευση για πολλούς customizers που «παίζουν» πάνω στις αμερικανικές μοτοσυκλέτες, για να εκφράσουν την δική τους άποψη. Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ, είναι η νέα «Bultracker 57» από την Lord Drake Kustoms.

H βάση της υπέροχης δουλειάς του Francisco Ali Manen είναι μία H-D Sportster Scrambler 1200. Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας ανακατασκευάστηκε εκ νέου, με «κομμένο» υποπλαίσιο, ενώ τα δύο πίσω αμορτισέρ προέρχονται από την Ohlins. Το πίσω φτερό, αλλά και η βάση της πινακίδας, είναι χειροποίητα για να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα τους. Στο εμπρός μέρος, τοποθετήθηκε ένα τιμόνι τύπου BMX πάχους 25,4 χιλιοστών, ενώ το πιρούνι επωφελήθηκε από τροποποιήσεις και το εμπρός φτερό έδωσε την θέση του σε ένα τύπου scrambler.

Οι τροχοί διαμέτρου 21 και 18 ιντσών (!) εμπρός και πίσω, τονίζουν περαιτέρω τον scrambler χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει η εξάτμιση: Από την RSD, μόνο σε όσο μήκος χρειάζεται, ώστε να παράγει τον απαραίτητο ήχο μοτερικής απόλαυσης, σε συνδυασμό με το custom Sportster φίλτρο αέρα στην εισαγωγή. Το βάψιμο της μοτοσυκλέτας έχει γίνει φυσικά στο χέρι, με αποχρώσεις του Candy Red και του Cream White, σε συνδυασμό με λεπτομέρειες σε χρυσό και πορτοκαλί και φυσικά με το μαύρο να σιγοντάρει το όλο Look. Η σέλα είναι ντυμένη με μαύρο διάτρητο δέρμα, ραμμένη με κόκκινες κλωστές για την απαραίτητη αντίθεση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 12:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon