.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 16:05

Ducati World Première 2022 – Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα αποκαλυπτήρια

Η ιταλική εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη σειρά 6 βίντεο-επεισοδίων με την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου από τη γκάμα του ερχόμενου έτους.

Η Ducati θα παρουσιάσει διαδικτυακώς τις νέες μοτοσυκλέτες της για το 2022 ακολουθώντας το μοτίβο που εφάρμοσε πέρυσι, με μια σειρά ζωντανών δικτυακών εκπομπών.

Αν και φέτος η EICMA φαίνεται πως θα διοργανωθεί κανονικά, οι Ιταλοί επαναλαμβάνουν την online εμπειρία με μια σειρά έξι επεισοδίων υπό τον γενικό τίτλο Ducati World Première 2022, ξεκινώντας στις 30 Σεπτεμβρίου με θέμα Your everyday wonder, δηλαδή το Καθημερινό σου Θαύμα.

Κι αν το χωματερό DesertX - που θα αποκαλυφθεί στο τελευταίο βίντεο της σειράς στις 9 Δεκεμβρίου (μετά την EICMA!) - έχει εύλογα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει το μοναδικό μοντέλο που γνωρίζουμε σίγουρα στο σύνολο των έξι πρεμιέρων της Ducati.

Η φωτογραφία που επενδύει οπτικά το σημερινό email που μας ενημερώνει για το πρώτο αυτό βίντεο μοιάζει να απεικονίζει τα φανάρια ενός Multistrada, οπότε πιθανότατα περιμένουμε να δούμε ένα μοντέλο στο κάτω άκρο της γκάμας αυτής. Νέο 950 ή κάποια έκπληξη με ακόμη μικρότερο κυβισμό;

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στις 5 μμ Ελλάδας (4 μμ CEST).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή αποκαλυπτηρίων του πρώτου μοντέλου 2022 είτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, Ducati.com, ή μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon