.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 17:28

Ducati Multistrada V4 2021 – Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Η επόμενη μέρα της οικογένειας Multistrada πλησιάζει με βήμα ταχύ, όπως αποκαλύπτουν οι συνεχείς διαρροές φωτογραφιών.

Πάνε μήνες από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες, κακής ποιότητας και θαμπές, φωτογραφίες των πρωτότυπων Multistrada V4 που συνελήφθησαν σε διαδικασία εξέλιξης στον δρόμο, ενώ τον περασμένο Μάρτιο είδαμε και ένα σετ εικόνων που πλέον αποκάλυπταν πολλά περισσότερα χάρη στην ευκρίνειά τους.

Εκεί επιβεβαιώσαμε πως η νέα μοτοσυκλέτα με τον V4 των 1100 cc θα έρθει σε δύο εκδόσεις, με 17άρες ζάντες η βασική και μια Enduro με 19άρη μπροστινό. Επίσης είδαμε κάποια δομικά στοιχεία όπως το συμβατικό ψαλίδι, το νέο ατσάλινο υποπλαίσιο, καθώς και μια πρώτη ένδειξη πως το μούτρο του νέου Multistrada πιθανότατα θα ενσωματώνει το ραντάρ της Bosch που θα χρησιμεύει για ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως adaptive cruise control.

Τώρα το Αυστριακό περιοδικό Motorrad δημοσιεύει μια φρέσκια σειρά φωτογραφιών που μας δείχνουν την έκδοση με 17άρες ζάντες.

Αυτές οι νέες φωτογραφίες δεν μας κάνουν σοφότερους σχετικά με τη νέα μοτοσυκλέτα, απλώς επιβεβαιώνουν αυτά που ήδη γνωρίζαμε. Πως δηλαδή το βασικό σχεδιαστικό μοντέλο δεν πρόκειται να αλλάξει, υιοθετώντας την ίδια συνταγή που έχει φέρει μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Ducati ανάγοντας το Multistrada σε ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της παγκοσμίως.

Επίσης προσέχουμε πόσο μαζεμένες διαστάσεις έχει η νέα Multistrada V4, ένα σημείο που προφανώς έχει απασχολήσει έντονα τους Ιταλούς σχεδιαστές, κρίνοντας λ.χ. από τη συλφίδα εξάτμιση.

Παρεμπιπτόντως, οι Αυστριακοί συνάδελφοι επικαλούνται πληροφορίες που ισχυρίζονται το προφανές: η προϋπάρχουσα σειρά των δικύλινδρων Multistrada θα συνεχίσει στη γκάμα της Ducati κανονικότατα και για το 2021. Είναι σχεδόν αυτονόητο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το νέο V4 αναμένεται να είναι ακριβότερο, ειδικά αν ενσωματώνει ως στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες όπως το πρωτοποριακό ραντάρ της Bosch.

Δείτε το στη μικρή γκαλερί των νέων εικόνων, καθώς η μοτοσυκλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020, πιθανότατα διαδικτυακώς μιας και πλέον έχουν ακυρωθεί οριστικά οι φετινές διεθνείς εκθέσεις Intermot και EICMA.

Πηγή: Motorrad Magazin

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 21:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon