.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 18:19

Ducati Multistrada V4 - Δύο οι εκδόσεις, ευκρινής φωτογραφία του “enduro” μοντέλου σε δοκιμές!

Από το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για την πρόθεση της Ducati να τοποθετήσει τον V4 κινητήρα των Panigale / Streetfighter και σε μια έκδοση Multistrada.

Tο σενάριο αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο μετά, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και το πρώτο video από τις δοκιμές του μοντέλου.

Το θέμα βέβαια ήταν ότι το υλικό ήταν χαμηλής ποιότητας, αλλά τώρα έχουμε μια νέα φωτογραφία του Multistrada V4 σε υψηλή ανάλυση!

Tι μπορούμε να διακρίνουμε λοιπόν σε αυτή;

H σχεδίαση είναι “ξεκάθαρα” Multistrada, ακολουθώντας τις βασικές γραμμές και διατάξεις όγκων των υπόλοιπων μοντέλων της οικογενείας, αν και διακρίνονται κάποιες διαφορές, που στο σύνολο τους έχουν ως αποτέλεσμα μια πιο “ελαφριά οπτική εντύπωση”, σε σχέση με την 1260 έκδοση.

Το ψαλίδι είναι συμβατικό, με δύο σκέλη και όχι μονόμπρατσο, παρ όλα αυτά, το πίσω αμορτισέρ εξακολουθεί να αρθρώνεται μεταξύ αυτού του και του πλαισίου έκκεντρα, στην αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας, χωρίς σύστημα μοχλισμού.

Το υποπλαίσιο επίσης, είναι μια ανάπτυξη χωροδικτυώματος και όχι monocoque FRP τεχνολογίας, από συνθετικό υλικό, όπως στα Multistrada 950 / 1260.

Τέλος, στην φωτογραφία διακρίνουμε ότι ο μπροστινός τροχός είναι εμφανώς μεγαλύτερος από τον πίσω, σε διάσταση 19 ιντσών.

Στις πρώτες spy pics του μοντέλου όμως, όσο χαμηλής ποιότητας και αν ήταν, διακρίνονταν ξεκάθαρα τόσο ο 17άρης μπροστινός τροχός, όσο και το μονόμπρατσο ψαλίδι (Δείτε ΕΔΩ, για σύγκριση).

Άρα εδώ έχουμε προφανώς μια άλλη έκδοση του V4 Multistrada με προσανατολισμό ανάλογο της Enduro έκδοσης, στην υπάρχουσα V2 γκάμα.

Πηγή: livingwithgravity.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 18:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon