Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 11:17

Τι ετοιμάζει η Ducati; - Video

 

Ένα teaser video που αφήνει πολλές υποσχέσεις 

 

 

Ένα αινιγματικό video ανήρτησε εχθές η Ducati στο επίσημο κανάλι της στο Youtube, που αφορά πιθανότατα  σε μια τελευταία “special” έκδοση του δικύλινδρου Panigale, οδεύοντας  προς τους V4 κινητήρες.

Στο video βλέπουμε κοντινά πλάνα λίγων δευτερολέπτων από μια μοτοσυκλέτα με σχεδιαστικά στοιχεία της Panigale και στο τέλος, “φλασάρουν” δυο κειμενάκια:“When the end tells the whole story” και “Save the date: Friday 7th July 2017”.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα έχουμε μια τελευταία έκδοση της Panigale, η οποία δεν θα σηματοδοτεί μόνο τον τερματισμό παραγωγής της συγκεκριμένης σειράς αλλά και την τελευταία εκπροσώπηση της Ducati στην κατηγορία των superbike, με V2 κινητήρες.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ducati θέλει και πρέπει να περάσει στους V4 κινητήρες, αφού οι V2 έχουν φτάσει στο ανώτερο εξελικτικό τους στάδιο. Oι “απαντήσεις” στον ανταγωνισμό, πρέπει λοιπόν να δίδονται πάνω σε τετρακύλινδρη βάση από εδώ και πέρα... 

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου, για αυτό που απ΄ ότι φαίνεται θα είναι το “κύκνειο άσμα” των κόκκινων δικύλινδρων superbike.

 

 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 13:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube