.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 00:34

Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro - Νέα έκδοση

 

Με πρόσθετο “περιπετειώδη” εξοπλισμό και νέo χρώμα



 

 

Μια νέα έκδοση του Multistrada Enduro 1200 παρουσίασε η Ducati, με την ονομασία “Pro”. Πολλά τμήματα του προαιρετικού εξοπλισμού των “απλών” εκδόσεων είναι standard, ενώ η μοτοσυκλέτα διαφοροποιείται και με έναν νέο χρωματισμό.

ducati multistrada enduro 1200 pro 3

Αναλυτικά, το νέο Multistrada Enduro Pro, φέρει προστατευτικά κάγκελα της σειράς Ducati Performance από την Touratech, με προσαρμοσμένους προβολείς LED πάνω σε αυτά, “τρακτερωτά” ελαστικά Pirelli Scorpion διαστάσεων 120/70-19” μπροστά και 160/70-17 πίσω, χαμηλότερη ζελατίνα που διευκολύνει την... ελεύθερη θέαση όταν ο αναβάτης οδηγά όρθιος στα μαρσπιέ και τελικό εξάτμισης της Termignoni.

multistrada enduro pro 11

Η μοτοσυκλέτα ξεχωρίζει με την ματ βαφή στο χρώμα της άμμου, και η σέλα παίζει σε διχρωμία, στους τόνους του βασικού χρώματος και του μαύρου. Μαύρο είναι επίσης το χρώμα στο υποπλαίσιο και στα καπάκια του εναλλάκτη και του συμπλέκτη, ενώ το πλαϊνό κάλυμμα του ρεζερβουάρ παραμένει στην standard ασημί απόχρωση του.

ducati multistrada enduro 1200 pro 5

Σε ότι αφορά στα ηλεκτρονικά, η Pro έκδοση εξοπλίζεται με cornering ΑΒS, cornering φώτα, traction control, wheelie control, ημιενεργητικές αναρτήσεις, hill start assist και το DMS (Ducati Multimedia System) που επιτρέπει συνδεσιμότητα με smart συσκευές.

ducati multistrada enduro 1200 pro 4

Τέλος, δεν σημειώνονται αλλαγές στον κινητήρα, ο οποίος παραμένει ο γνωστός Testastretta DVT, των υπόλοιπων εκδόσεων Multsitrada Enduro, με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και απόδοση 152 ίππων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 13:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι ετοιμάζει η Ducati; - Video Ducati - To νέο V4 superbike σε δοκιμές; »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon