.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 13:04

Ducati - To νέο V4 superbike σε δοκιμές;

 

Κατασκοπικές φωτογραφίες από test σε πίστα

 

Όπως είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες, η Ducati έδωσε στη δημοσιότητα ένα αινιγματικό video που κατά πάσα πιθανότητα προμηνύει το τέλος των V2 superbike, με μια special έκδοση της Panigale, που θα αποκαλυφθεί στις 7 Ιουλίου. 

Η μετάβαση στους V4 κινητήρες είναι δεδομένη για τους Ιταλούς, το θέμα είναι το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Οι δύο κατασκοπικές φωτογραφίες που “ανέβηκαν” στο διαδίκτυο μόλις πριν λίγες ώρες, ίσως αποτελούν την απάντηση, αφού πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για το νέο V4 μοντέλο που βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών.

Ωστόσο ας μην βιαστούμε να το προδικάσουμε αυτό. Σίγουρα, στην δεύτερη φωτογραφία με την πίσω όψη, φαίνεται ότι πίσω κύλινδρος του V κινητήρα “έρχεται” πολύ έξω, που ίσως να σημαίνει πως πρόκειται για V4 (πιο…φαρδύς φυσικά από τον V2) αλλά καλύτερα ας περιμένουμε πιο τρανταχτές αποδείξεις πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.
Μέχρι το Νοέμβριο στην ΕΙCMA, όπου λέγεται ότι θα παρουσιαστεί η νέα V4 superbike, το σίγουρο είναι ότι θα έχει κυκλοφορήσει περισσότερο κατασκοπικό υλικό!

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 13:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon