.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 15:14

Νέες spy φωτογραφίες του Ducati V4

 

Δίνουν και παίρνουν οι εικασίες

 

 


Μόλις λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη των πρώτων κατασκοπικών φωτογραφιών από την μοτοσικλέτα που δοκιμάζει η Ducati, έχουμε ένα νέο, πιο… αποκαλυπτικό set.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις δοκιμές που πραγματοποιεί η Ducati στην πίστα, με μια μοτοσυκλέτα που ανήκει εμφανώς στην supersport / superbike κατηγορία.

To γεγονός αποκαλύφθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες, με δύο spy φωτογραφίες που δεν τις λες και κορυφή από ευκρίνεια, σήμερα όμως έχουμε άλλες τρεις, κάπως καλύτερης ποιότητας.

Οιπερισσότεροι θέλουν αυτή την μοτοσυκλέτα να είναι ένα νέο V4 μοντέλο που θα αντικαταστήσει την σειρά των δικύλινδρων Panigale και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, αν σταθούμε στις φωτογραφίες και μόνο, ως το πιο χειροπιαστό μέχρι στιγμής στοιχείο, δεν υπάρχει -και πάλι- κάτι που να “προδίδει” V4 κινητήρα.

Σίγουρα, η Ducati θα μεταβεί στους V4 πολύ σύντομα, τα δικύλινδρα superbike μεγάλου κυβισμού θα φύγουν από την γκάμα (κάτι που εμμέσως έχει προαναγγελθεί), οπότε με βάση την λογική, αυτό που βλέπουμε είναι τετρακύλινδρο V.

Απλά, διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 15:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon