.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 12:56

Η Pure EV παρουσιάζει τη νέα της ηλεκτρική μοτοσυκλέτα EcoDryft

Η Pure EV, μια ινδική κατασκευάστρια ηλεκτρικών δίτροχων, παρουσίασε τη νέα της ηλεκτρική μοτοσυκλέτα η οποία είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ινδία. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η EcoDryft έχει αυτονομία έως και 135 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, είναι ήδη διαθέσιμη για δοκιμαστικές βόλτες και η επίσημη τιμολόγησή της θα αποκαλυφθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2023.
Σύμφωνα με το Pure EV, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα EcoDryft κατασκευάστηκε για καθημερινές μετακινήσεις. Χαρακτηρίζεται από κλασική εμφάνιση commuter, τόσο που ο εμπρός τροχός εφοδιάζεται με δισκόφρενο και ο πίσω με ταμπούρο! Οι ζάντες είναι αλουμινίου πέντε ακτίνων. Προσδίδει όρθια, πρακτική στάση στον αναβάτη και έχει διπλή σέλα που από τις φωτό φαίνεται αρκετά άνετη και για τον συνεπιβάτη. Θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές επιλογές: μαύρο, γκρι, μπλε και κόκκινο.
 
l45920221216165909.jpeg
 
Όσον αφορά στην τεχνολογία, η μοτοσυκλέτα έχει τον ηλεκτροκινητήρα της στο κέντρο του πίσω τροχού και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3 κιλοβατώρων, πιστοποιημένη με AIS 156. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο, η Pure EV ισχυρίζεται ότι το EcoDryft έχει τελική ταχύτητα 75 χιλιομέτρων την ώρα.
 
Η Pure EV πιστεύει ότι έχει αρκετό απόθεμα για να καλύψει έγκαιρα τη ζήτηση πριν από την εισαγωγή του EcoDryft και την έναρξη των προκρατήσεων. Επιπλέον, έχει αντιπροσωπείες σε 100 τοποθεσίες σε όλη την Ινδία, με σχέδια να αναπτυχθεί περαιτέρω σε βασικές πόλεις.
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 15:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon