.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:55

Η Velocifero αποκαλύπτει τα νέα της μοντέλα για το 2023

Τα νέα μοντέλα της Ιταλοκινέζικης εταιρείας είναι ηλεκτρικά με την εξαίρεση ενός σκούτερ 125cc με θερμικό κινητήρα. Ο σχεδιαστής της Velocifero για τις μοτοσυκλέτες είναι ο Renzo Nieri και είναι ο σχεδιαστής πίσω από το πρωτότυπο Italjet Dragster, το οποίο πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα εφοδιαστεί με έναν ηλεκτρικό μοντέλο στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε όμως μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στα νέα μοντέλα της φίρμας. 
Velocifero Race X
Πρόκειται για ένα γυμνό μοντέλο που έρχεται με μπαταρία 72 V, η οποία παράγει ονομαστική ισχύ 5kW και ροπή 220 Nm. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4,32 kWh και χρειάζεται 4 ώρες για να φορτιστεί. Το Race X ζυγίζει 126 κιλά και με μια πλήρη φόρτιση μπορεί να κάνει 115 χιλιομέτρα. Το πλαίσιό του είναι από αλουμίνιο. Διαθέτει δύο δισκόφρενα εμπρός και ένα πίσω, ανάποδο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. 
 
race-x-4-1200x1336_1.jpg
 
Velocifero Beach Mad Sport
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό μπόμπερ, το Beach Mad Sport. Διατίθεται με μπαταρία 72 V, ισχύος 3 kW και ροπή 150 Nm που αποδίδουν τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2,08 kWh και χρειάζεται 4 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Το Beach Mad Sport που είναι η εξέλιξη του Beach Mad ζυγίζει 92 κιλά (συμπεριλαμβανομένου του βάρους της μπαταρίας) και μπορεί να κάνει ένα ταξίδι 70 χιλιομέτρων όταν είναι πλήρως φορτισμένο. Είναι ένα αρκετά φουτουριστικό σχέδιο και είναι αυστηρά μονόσελο. 
 
BEACHMAD-SPORT2-1200x801.jpg
 
Velocifero Oliver
Ένα από τα νέα σκούτερ που κυκλοφορεί η Velocifero είναι ένα σκούτερ με σχάρα φόρτωσης για επαγγελματική χρήση και ονομάζεται Speedifer Oliver. Διαθέτει μπαταρία 72 V, με ισχύ 3kW και  ροπή 175 Nm. Η τελική του ταχύτητα είναι 85 χλμ./ώρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2880Wh και ο χρόνος φόρτισής της είναι 5 ώρες και διαθέτει από ένα δισκόφρενο σε κάθε τροχό. Το Oliver διαθέτει μεγάλο όρθιο ανεμοθώρακα, δύο σχάρες φόρτωσης εμπρός και πίσω και μία μόνο σέλα. Ζυγίζει 102 κιλά (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας), και έχει αυτονομία 85 χιλιομέτρων όταν είναι πλήρως φορτισμένο.
 
TENNIS-EL-2.jpg
 
Velocifero Tennis Electric
Ένα άλλο σκούτερ που θα κυκλοφορήσει η Velocifero είναι το Tennis Electric. Το ίδιο μοντέλο υπάρχει και με τετράχρονο θερμικό κινητήρα 125cc το  οποίο θα δούμε αμέσως μετά. Η ηλεκτρική έκδοση του Tennis διαθέτει μπαταρία 60 V, με ισχύ 3 kW, και ροπή 150 Nm. Η τελική του ταχύτητα είναι 85 χλμ/ώρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2,4 kWh και έχει χρόνο φόρτισης 4 ώρες. Το Tennis Electric ζυγίζει 95 κιλά (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας) και μπορεί να κάνει ένα ταξίδι 70 χιλιομέτρων μόλις φορτιστεί πλήρως. Σχεδιαστικά είναι εντελώς απλό και δεν συγκρίνεται με τα άλλα  φουτουριστικά μοντέλα της εταιρείας. Πρόκειται για ένα πρακτικό σκούτερ που μπορεί να καλύψει τις καθημερινές μετακινήσεις. 
 
TENNIS-125-b.jpg
 
Velocifero Tennis 125 4 Stroke
Το μόνο σκούτερ με κινητήρα εσωτερικής καύσης που έχει ανακοινώσει η Velocifero σε αυτή τη σειρά είναι το Tennis 125 4 Stroke το οποίο διαθέτει μονοκύλινδρο 4χρονο κινητήρα 125cc με μέγιστη ισχύ 11 ίππους και ροπή 11,4 Nm. Το Tennis 125 ζυγίζει συνολικά 108 κιλά και διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας τεσσάρων λίτρων
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 13:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon