.
Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 10:02

Η Harley-Davidson θα αποκαλύψει τις νέες της μοτοσυκλέτες για το 2023 στις 18 Ιανουαρίου

Η Harley Davidson είναι ένα όνειρο τόσο για τους νέους, όσο και τους μεγαλύτερους μοτοσυκλετιστές. Οι ογκώδεις μοτοσυκλέτες της είναι επιθυμητές από πολλούς αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Η Harley-Davidson κάνει τα πράγματα διαφορετικά.  Για παράδειγμα, ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές μοτοσυκλετών προσπαθούσαν να παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες σειρές και τα ολοκαίνουργια μοντέλα τους στην EICMA 2022, η Motor Company παρέμεινε σε απόσταση. Με όλη τη φασαρία να καταλαγιάζει από το Μιλάνο, φαίνεται ότι η Harley επιτέλους μπαίνει στο προσκήνιο.
 
 
Η αμερικανική εταιρεία θα αποκαλύψει τη σειρά μοτοσυκλετών του 2023 στις 18 Ιανουαρίου 2023. Η ανακοίνωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 π.μ. ώρα Αμερικής, στον ιστότοπο της Harley-Davidson. Οι παρουσιαστές δεν θα αποκαλύψουν απλώς το πρώτο κύμα του 2023, αλλά θα τονίσουν επίσης τα νέα αξεσουάρ και εξοπλισμό της μάρκας.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο ετήσιο Harley-Davidson Homecoming που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, στις 13-16 Ιουλίου 2023. Ενώ μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά τη μουσική, το φαγητό και τη διασκέδαση στην 120η επέτειο, η Harley θα επεκταθεί στο πρόγραμμα, τους χώρους, τα πακέτα εισιτηρίων και τα καταλύματα της εκδήλωσης.
 
«Το 2023 σηματοδοτεί την 120η επέτειο της Harley-Davidson κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμήσουμε την πλούσια κληρονομιά μας, θα γιορτάσουμε με τους θαυμαστές μας και την ιππική κοινότητα και θα αποκαλύψουμε τις νεότερες μοτοσυκλέτες και τις προσφορές προϊόντων μας,» αποκάλυψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Harley-Davidson, Jochen Zeitz. «Παρακαλούμε ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε την 120η επέτειό μας με συναρπαστικές εισαγωγές νέων μοντέλων και μια ματιά σε αυτά που επιφυλάσσουμε για τη χρονιά ορόσημο που ακολουθεί.»
 
Τα νέα έρχονται σε μια περίοδο μετάβασης για την HD, καθώς διέκοψε πρόσφατα τη μακροχρόνια σειρά των αερόψυκτων Sportster, αλλά οι φήμες για μια παραλλαγή Pan America 975 διατηρούν υψηλές ελπίδες για το 2023. Η εταιρεία συνεχίζει επίσης να κινείται προς ένα μοντέλο απομακρυσμένης/εργασίας από το σπίτι για τους εργαζόμενούς της, καθώς η εταιρεία εξετάζει επιλογές για αναδιαμόρφωση των κεντρικών γραφείων της Harley στο Milwaukee.
 
Μπορούμε να πούμε ότι η μάρκα μοιάζει να αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος του. Αυτός είναι ένας ακόμα μεγαλύτερος λόγος για να συντονιστείτε στις 18 Ιανουαρίου 2023 και να δείτε τι έχει στο μανίκι της η Harley-Davidson. Άλλωστε, περιμένουμε να δούμε και τη νέα γκάμα των Harley-Davidson μικρού και μεσαίου κυβισμού, οι οποίες δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα εμφανιστούν, μα θα μπορούσαν να αρχίσουν και από το 2023.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 13:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon