.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:42

HyperFighter Colossus. Ηλεκτρικό τέρας

Η Damon Motors ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνο που πραγματοποιείται 8-13 Νοεμβρίου, όπου θα παρουσιάσει την HyperFighter Colossus, μία ηλεκτρική, γυμνή sportbike, φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Ohlins, η οποία την προμηθεύει με αναρτήσεις για τις μοτοσυκλέτες της. 

 
Ο CEO της Damon Motors δήλωσε: «όσο εντυπωσιακή είναι η HyperFighter Colossus στις φωτογραφίες, άλλο τόσο είναι και όταν την βλέπεις από κοντά. Είναι μία μοτοσυκλέτα που θα αλλάξει το παιχνίδι, δεν μοιάζει με τις άλλες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα την παρουσιάσουμε στο Μιλάνο». 
 
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας είναι εντυπωσιακά. 200 ίπποι, τελική 270 χιλιόμετρα και 0-100 κάτω από 3΄΄. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι εκτός αυτών θα διαθέτει και νέες τεχνολογίες όπως CoPilot, βελτιωμένα συστήματα ειδοποίησης, την τεχνολογία Shift, με την οποία ο αναβάτης θα μπορεί να αλλάξει το στυλ της θέσης οδήγησής του από sport σε commuter και μάλιστα ενώ είναι εν κινήσει. HyperDrive, σημαίνει ότι είναι η πρώτη ενιαία κατασκευασμένη 100% ηλεκτρική πλατφόρμα μεταβαλλόμενης μετάδοσης.
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την HyperFighter Colossus στο περίπτερό μας φέτος», δήλωσε ο Robert Brinkmark, διευθυντης πωλήσεων και marketing και διευθυντής παραγωγής της Öhlins Racing. «Αυτή η μοτοσυκλέτα όχι μόνο ντικατοπτρίζει το κοινό μας πάθος για τους αγώνες, αλλά δείχνει και το λαμπρό μέλλοων που θα έχει ο ηλεκτρισμός στις μοτοσυκλέτες».
 
Στο περίπτερο θα βρίσκεται και ο σχεδιαστής της μοτοσυκλέτας Noemi Napolitano, μαζί με τους Riccardo Marchesin, αντιπρόεδρο και τον Dino Mariutti, επικεφαλής της ευρωπαϊκής αγοράς για την Damon Motors. 
 
O Mariutti δήλωσε: «Η ευρωπαϊκή αγορά είναι η αγορά κλειδί για την επέκταση της Damon και η EICMA θα είναι μεγάλη ευκαιρία να δουν  όλοι από κοντά τις καινοτομίες μας. Θα είμαστε  εκεί για να απαντήσουμε σε  οποιαδήποτε απορία σχετικά με την μοτοσυκλέτα και να μοιραστούμε το όραμά μας για πιο έξυπνες και ασφαλείς μοτοσυκλέτες στο μέλλον".  
 
Η Damon Motors έχει γραφεία στην Καλιφόρνια και τα κεντρικά της είναι στο Βανκούβερ. Ασχολείται με την αστική κινητικότητα και έχει στόχο εξυπνότερες και ασφαλέστερες μοτοσυκλέτες, ενώ έκανε τε ντεμπούτο της το 2020 με το εντυπωσιακότατο Hypersport.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 15:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon