.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:30

Είναι αυτό το νέο Brabus 1300R;!

Χτες σας δείξαμε “κατασκοπικές” φωτογραφίες από μια μοτοσυκλέτα που πιθανολογούσαμε πως είναι το επερχόμενο Husqvarna Vitpilen 1300, όμως μια νέα εκδοχή θέλει το μοντέλο να είναι το νέο Brabus 1300R που βασίζεται στο KTM 1290 Super Duke R!

Θυμίζουμε πως πρόσφατα κυκλοφόρησαν χαρτιά προδιαγραφών που έδειχναν τον βελτιωτή αυτοκινήτων Brabus να ετοιμάζει ένα βελτιωμένο KTM 1290 Super Duke R, που θα λέγεται 1300R.

Η εκδοχή που κάνει λόγο για το Brabus στις spy pics είναι του έγκυρου Cycle World, που έχει κάποια σοβαρά επιχειρήματα υπέρ του Brabus 1300R.

Πρώτο επιχείρημα, το ότι το look της μοτοσυκλέτας απέχει αρκετά από το συνηθισμένο των τελευταίων Road Husqvarna μοτοσυκλετών

Το δεύτερο επιχείρημα ίσως είναι το πιο δυνατό, καθώς το design των τροχών της μοτοσυκλέτας δείχνει πανομοιότυπο με τους τροχούς Brabus Monoblock Z Platinum Edition που κατασκευάζει για αυτοκίνητα ο βελτιωτής!

Φωτογραφίες: CYCLE WORLD

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:35

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon