.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 14:34

KTM – Brabus – Έρχονται τα νέα 1400R περιορισμένα μοντέλα

Σε καταχωρήσεις για πατέντα βρέθηκαν νέες ονομασίες μοντέλων.

Με την KTM να συνεργάζεται στενά με την Brabus τα τελευταία χρόνια, δημιουργώνας περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτες βασισμένες στην πλατφόρμα του 1290 Superduke R, είναι λογικό ότι η συνεργασία αυτή πάει πλέον στο επόμενο επίπεδο. Το αυστριακό εργοστάσιο μοτοσυκλετών και ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος θα παράξουν νέες μοτοσυκλέτες, υπό το όνομα «1400R»

Συνάδελφοι μας από το εξωτερικό ανακάλυψαν τις καταχωρήσεις των μοντέλων Brabus 1400 R Rocket, Tailor Made και Signature, να κατοχυρώνονται ως πνευματική ιδιοκτησία, κάτι που φανερώνει την επικείμενη παρουσίαση τουλάχιστον 3 νέων μοτοσυκλετών limited από την Brabus. Το πως ακριβώς θα είναι το καθένας τους, φυσικά, παραμένει στην σφαίρα της φαντασίας και ειδικά, από την στιγμή που ανακοινώνονται τα ονόματα τους, μπορείτε να σκεφτείτε ό,τι θέλετε...

Μηχανολογικά, περιμένουμε φυσικά την χρήση της βάσης του νέου 1390 Superduke R, ενώ στυλιστικά είναι όλα ανοικτά... Περιμένουμε περισσότερα επί του θέματος, πιθανόν για το έτος 2025, μίας και η Brabus έχει παρουσιάσει ήδη τα μοντέλα της, για το 2024.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 14:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon