.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 10:39

Scooter από την KTM; Δε σταματούν τα «σενάρια»

Η φαντασία και οι πόθοι των αναβατών και των φίλων των πορτοκαλί δεν περιορίζονται με τίποτα, χαρίζοντας αφορμές για κουβέντα και απόψεις.

Η KTM αποτελεί μία από τις πιο σκληροπυρηνικές μάρκες μοτοσυκλετών αυτή την στιγμή και, πιθανότατα, αυτό είναι και μία απάντηση από μόνο του, στο γιατί η μάρκα δεν έχει scooter στην γκάμα της. Ακόμη και το ότι κυριαρχούν σε αγορές όπως η δική μας, τα scooters δεν στοχεύουν απαραίτητα στην οδηγική απόλαυση και στις επιδόσεις και δεν αποτελούν status symbol, όπως οι μοτοσυκλέτες και πόσο μάλλον, κάποιες από ένα επίπεδο και επάνω, όπως οι KTM.

Κι όμως, οι ανήσυχοι αναγνώστες με γραφιστικές ικανότητες, δεν παύουν να φαντάζονται τα χρώματα και το «Ready to Race» σλόγκαν της KTM, σε scooters. Στην εικόνα, βλέπετε την εργασία ενός follower του πασίγνωστου σχεδιαστή Kar Lee στο Instagram, με το handle @yosephendrawan079. Ο «φίλος» συνδύασε στοιχεία από την μορφή των Italjet Dragster, αλλά και πρότερη εργασία του Kar Lee σχετικά με ένα νέο KTM Superbike δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό... «πράγμα». Βλέπουμε ότι ο κινητήρας είναι ψηφιακά «δανεισμένος» από τα μονοκύλινδρα KTM δρόμου, ενώ εντυπωσιακή είναι η πίσω ανάρτηση που «στριμώχνει» ένα σύστημα ψαλιδιού και αμορτισέρ από μοτοσυκλέτα, σε διαστάσεις scooter.

Εντάξει, κατανοείτε φυσικά ότι εδώ μιλάμε για ένα σενάριο που το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα βρεθεί ποτέ εκεί έξω. Αλλά, για πείτε μας: Θα σας ενδιέφερε να κυκλοφορείτε με ένα τέτοιο KTM Scooter;  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon