.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:48

Damon Motors HyperFighter Colossus - Ηλεκτρικό Streetfighter 200 hp - Teaser Video

Η αμερικάνικη εταιρεία Damon Motors έδωσε στη δημοσιότητα ένα καλοφτιαγμένο Teaser Video για την επερχόμενη Streetfighter ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της που θα ονομάζεται… HyperFighter Colossus.

Εκατό μόλις HyperFighter Colossus θα κατασκευαστούν, με το μοντέλο να βασίζεται στην ηλεκτρική Superbike HyperSport της φίρμας.

Η νέα γυμνή μοτοσυκλέτα της Damon θα παράγει 200 hp, 20 kgm ροπής, θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα και θα έχει τελική ταχύτητα 273 χλμ/ώρα. Παράλληλα θα διαθέτει κορυφαία περιφερειακά, ρυθμιζόμενη γεωμετρία με το πάτημα ενός κουμπιού, και το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό βοήθημα CoPilot της Damon που ανιχνεύει την πορεία 64 κινούμενων αντικειμένων γύρω από τη μοτοσυκλέτα και προειδοποιεί τον αναβάτη για πιθανή σύγκρουση.

Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) στις 5 Ιανουαρίου του 2022 στο Λας Βέγκας, ενώ η τιμή της ανακοινώθηκε στα 35.000 δολάρια Αμερικής.

Καλά όλα αυτά, αλλά επειδή η Damon μας έχει φλομώσει στο Hype, και ακόμα δεν έχει παράγει ούτε καν μία μοτοσυκλέτα, λογικό είναι όλοι να είναι δύσπιστοι, όπως θα δείτε και από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Όπως και να έχει όμως, το βίντεο είναι πολύ καλοφτιαγμένο, έχει concept και εντυπωσιάζει δεόντως. Μακάρι όλα να πάνε καλά, και να δούμε σύντομα τις πρώτες Damon να φτάνουν στους αγοραστές τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon