.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 15:50

Gogoro VIVA MIX - Το πιο παρδαλό e-scooter του κόσμου!

Η Gogoro παρουσίασε ένα νέο e-scooter με το όνομα VIVA MIX Smartscooter, με απόδοση αντίστοιχη (σχεδόν) με αυτή ενός τετράχρονου βενζινοκίνητου scooter, απίθανα πολύχρωμη εμφάνιση, και διάθεση για την ώρα μόνο στην Ταιβάν, στα 2.155 δολάρια.

Το VIVA MIX διαθέτει έντονους συνδυασμούς χρωμάτων, ξεχωρίζοντας από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί, θυμίζοντας… πίνακα ζωγραφικής.

Το κοστούμι του είναι 100% ανακυκλώσιμο, ενώ οι ιδιοκτήτες του μπορούν να προμηθευτούν πολλά aftermarket αξεσουάρ για να τον φέρουν ακριβώς στα μέτρα τους.

Ο κινητήρας των 6Kw (8 hp) δίνει στο VIVA MAX τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, με την εταιρεία να κάνει λόγο για αυτονομία 150 χιλιομέτρων.

Το VIVA MIX έχει αποθηκευτικό χώρο 23,9 λίτρων, ενώ διαθέτει και έξοδο ρεύματος USB.

Με το σύστημα IQ της Gogoro, οι ιδιοκτήτες του VIVA MIX μπορούν να χρησιμοποιούν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου, τον αισθητήρα αποτυπώματος ή τον κωδικό του smartphone του αναβάτη, για να ξεκλειδώνουν το scooter! Το e-scooter της Gogoro διαθέτει και rain-mode για καλύτερη πρόσφυση στη βροχή.

Το VIVA MIX είναι το πρώτο scooter της Gogoro με σύστημα FLO DRIVE που περιλαμβάνει ελικοειδή γρανάζια και νέο ιμάντα από carbon fiber, για μεγαλύτερη αξιοπιστία αλλά και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου κατά 40%!

Το MIX διατίθεται σε 3 εκδόσεις: VIVA MIX BELT , VIVA MIX KEYLESS και VIVA BASIC.

Σημειώστε πως στην Ταιβάν όλοι οι χρήστες των scooter της Gogoro μπορούν να χρησιμοποιούν τους 2.045+ σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών της φίρμας, ανταλλάσσοντας την άδεια μπαταρία τους με μια γεμάτη μέσα σε 6 δευτερόλεπτα, και συνεχίζοντας το ταξίδι τους δίχως καθυστερήσεις για φόρτιση!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 15:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon