.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:41

Aston Martin AMB 001 - Σε συνεργασία με την Brough Superior!

Σας είχαμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν για την επίσημη ανακοίνωση της Aston Martin για την παρουσίαση μιας premium μοτοσυκλέτας στην EICMA 2019, σε συνεργασία με την Brough Superior. Τώρα, ο ασιατικός τύπος ανακάλυψε κάποια 3D Renders που πιθανώς να αφορούν στο συγκεκριμένο μοντέλο!

aston martin brough superior bike 1 2

Μέχρι πρότινος, το μόνο που γνωρίζαμε για τη μοτοσυκλέτα ήταν ένα αφαιρετικό σκίτσο που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Aston Martin.

Τώρα, το γιαπωνέζικο site Autoby παρουσίασε τρία 3D renders μιας μοτοσυκλέτας, που υποστηρίζει πως είναι το επερχόμενο μοντέλο της Aston Marting, που θα ονομάζεται AMB 001.

Η μοτοσυκλέτα είναι το όραμα του Αντιπροέδρου της Aston Martin, Marek Reichman και του CEO της Brough Superior, Thierry Henriette, αμφότεροι παθιασμένοι αναβάτες μοτοσυκλέτας!

aston martin brough superior bike 3

Το Autoby ισχυρίζεται πως τα render ανέβηκαν στο facebook της Aston Martin, κάτι που δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε, καθώς αυτή τη στιγμή το global fb page (ή τουλάχιστον αυτό που βλέπουμε στην Ευρώπη) δεν έχει τις συγκεκριμένες “φωτογραφίες”.

Στα render βλέπουμε ένα φουτουριστικό streetfighter γυμνό μονόσελο μοντέλο, που θυμίζει αμυδρά το Stratosphere concept της Suzuki.

aston martin brough superior bike 2

Ο κινητήρας είναι ένας μεγάλος V2, ενώ στα καπάκια του γράφει “Turbo” και “Brough Superior”.

aston martin brough superior bike 1

Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως το render που δείχνει τη μοτοσυκλέτα από πάνω, καθώς πέρα από τα δερμάτινα γκριπ και την δερμάτινη σέλα, το ρεζερβουάρ σηκώνεται ψηλά από τη μια πλευρά, σχηματίζοντας ένα… πτερύγιο, που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί σε σχέδιο μοτοσυκλέτας. Τα όργανα είναι ψηφιακά, ενώ οι διακόπτες θυμίζουν μεταλλικά κουμπιά!

Το AMB 001 (αν όντως λέγεται έτσι) θα παρουσιαστεί στην EICMA 2019, όπου και θα διαπιστώσουμε σε λίγες μέρες αν τα render ήταν αυθεντικά ή όχι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 15:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon