.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:24

Cake – Θα παρουσιάσει νέο μοντέλο – μυστήριο, στην EICMA

Με τέτοιο όνομα για εταιρεία, θα περίμενε κανείς να παρουσιάσει βανίλια – πορτοκάλι  με γλάσο σοκολάτας αλλά όχι, μιλάμε για την σουηδική Cake, η οποία έχει ήδη στην γκάμα της δύο ηλεκτροκίνητα και αρκούντως σοφιστικέ μοντέλα, το off-road KALK (QR) και το on-off KALK&.

Τώρα, με κάποιες φωτογραφίες που ανέβηκαν σε επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στα social media, η KALK μας προετοιμάζει για ένα νέο, τρίτο μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της.

Τα ακριβώς θα είναι αυτό; Δεν ξέρουμε ακόμα, καθότι οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν για να δημιουργήσουν προσμονή και όχι για να πληροφορήσουν με κάθε ακρίβεια και λεπτομέρεια, περί τίνος πρόκειται.

Από αυτά που μπορούμε να δούμε, μάλλον πρόκειται για αστικού προσανατολισμού μοντέλο, αφού οι τροχοί είναι μικρότερης διαμέτρου σε σχέση με τις άλλες δύο μοτοσυκλέτες την Cake που έχουν αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες.

c3

Η σχεδίαση είναι μινιμαλιστική και εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία μιας βάσης στήριξης για την οποία η Cake αναφέρει ότι μπορεί να υποστηρίξει 1000+ εφαρμογές μεταφοράς αντικειμένων, χωρίς να γνωρίζουμε τι σημαίνει ακριβώς αυτό.

Προφανώς θα έχει δυνατότητα προσαρμογής εξαρτημάτων αλλά… 1000 και πλέον συνδυασμοί μεταφοράς; Τι να εννοεί άραγε η Cake;

c2

Ένα άλλο σημείο το όποιο αξίζει να αναφερθεί, είναι η μπαταρία του νέου αυτού e-μοντέλου, η οποία όπως αναφέρει η Cake, θα παίζει και τον ρόλο του φορητού power bank. Bλέπουμε μάλιστα στην σχετική φωτογραφία και δυο υποδοχές, εκ των οποίων η μια είναι σίγουρα παροχή ρεύματος.

75448882 2440222062886055 4489524287272309489 n

Όπως και να έχει, το “μυστήριο” γύρω από αυτό το νέο μοντέλο της Cake, αναμένεται σύντομα να αποκαλυφθεί, αφού η παρουσίαση του θα γίνει σε λίγες μέρες, στο Μιλάνο.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon