.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 07:35

CFMOTO CX-2E / CX-5E – Για λιλιπούτειες, off road προπονήσεις

Τα μικρά, ηλεκτρικά, motocross μοντέλα της CFMOTO τα είχαμε δει εδώ, με την κινέζικη εταιρεία να μας παρουσιάζει και πιο αναλυτικά.

Ξεκινώντας με το πιο μικρό CX-2E, έχουμε ένα ηλεκτρικό μοτοσυκλέτακι με μέγιστη ταχύτητα στα 39 χλμ/ώρα, με τρία στάδια επιτάχυνσης. Η αυτονομία του είναι στα 60 χλμ., με τον ηλεκτροκινητήρα να είναι ικανός να παράγει μέγιστη ισχύ 1,2 kw. Η μπαταρία λιθίου των 48V και των 24Ah έχει δυνατότητα εναλλαγής καθώς και μαγνητικό κορδόνι ασφαλείας ως «κλειδί». Το CX-02 «περπατά» σε ακτινωτές ζάντες 10 ιντσών, με την πέδηση να περιλαμβάνει δισκόφρενα και τα ελαστικά με το τρακτερωτό μοτίβο.

CFPAI2.jpg

Το CX-5E με τη σειρά του, διαθέτει τα ίδια προηγμένα χαρακτηριστικά με το CX-2E, αλλά με περισσότερη ισχύ, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης αφού απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά. Το ύψος της σέλα είναι 100 χλστ. πάνω φτάνοντας τα 660. Η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 46 χλμ/ώρα, και πάλι με τρία στάδια επιτάχυνσης. Ίδια είναι και η αυτονομία στα 60 χλμ., παρά τη μεγαλύτερη ισχύ στο 1,5kW.

Αμφότερα τα δυο μοντέλα έχουν επίσης φιλική εργονομία, με τη διαρρύθμιση τιμονιού και φρένων να συνθέτουν μια άκρως εκπαιδευτική θέση οδήγησης για τους επερχόμενους motocrossάδες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon