.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 15:25

CFMOTO Papio XO-1 2023 – Για να ζηλεύουμε

Το μικρόσωμο μοτοσυκλετάκι ST Papio αποκτά μια νέα έκδοση με φέρινγκ, δίδυμους προβολείς και κλιπόν!

Η CFMOTO παρουσίασε το ST Papio το 2019, μπαίνοντας κι αυτή στο παιχνίδι όπου βασιλεύουν μοτοσυκλέτες όπως οι Honda MSX125 Grom, Benelli TnT 125 – αλλά και άλλες που δεν εισάγονται στην Ελλάδα, όπως η Kawasaki Z125 Pro.

Το βασικό πακέτο στήνεται γύρω από έναν τετράχρονο αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 125 cc με απόδοση που φτάνει τους 9.4 hp και 1 kgm για 114 υγρά κιλά. Οι τροχοί του είναι 12ιντσοι (120/70 – 130/70), αναρτάται σε ανεστραμμένο πιρούνι και monoshock αμορτισέρ, φρενάρει με δύο δισκόφρενα και υποστηρίζεται από δικάναλο ABS.

Αυτούσια αυτή η βάση χαρακτηρίζει και την πρώτη έκδοση ST Papio του 2019, η οποία δυστυχώς δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη, όπως και εν γένει ο αερόψυκτος κινητήρας του που παραμένει προνόμιο των ασιατικών αγορών και των ΗΠΑ.

Η βασική διαφορά της νέας έκδοσης ΧΟ-1 έγκειται στη θέση οδήγησης, καθώς το τιμόνι του ST Papio έδωσε τη θέση του σε πιο χαμηλά τοποθετημένα κλιπόν, φέρνοντας το σώμα σε πιο σκυφτή στάση, ταιριαστή οπτικά με το φέρινγκ και τους δίδυμους στρογγυλούς προβολείς που θυμίζουν αγωνιστική endurance δεκαετίας 1980.

Διαφορές έχουμε ακόμη στη διώροφη σέλα, στην προσθήκη καρίνας κινητήρα, στην εξάτμιση που στο ΧΟ-1 βγαίνει από το κέντρο της ουράς (αντί για κάτω δεξιά στο στάνταρ μοντέλο), στο πίσω φτερό που εδώ εδράζει στο ψαλίδι και όχι στην ουρά, καθώς και στους bar-end καθρέπτες στις άκρες του τιμονιού για πιο πειστική cafe racer εμφάνιση.

Το νέο Papio XO-1 θα διατεθεί σε τρία χρώματα, εξοπλισμένο στάνταρ με το πακέτο T-Box για συνδεσιμότητα Bluetooth και λιανική τιμή περίπου €1,450 στην Κίνα – ενώ θα προσφέρεται κατ’ επιλογή και δίχως ABS προς περίπου €1,300.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon