.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 14:02

CFMOTO 800NK 2023 - Κι άλλες πληροφορίες και φωτό υψηλής ανάλυσης

Η πλήρης παρουσίαση του μοντέλου στην Κίνα φέρνει στο φως και άλλες πληροφορίες.

Οι πληροφορίες για το νέο CFMOTO 800NK συνεχίζουν να έρχονται με… το σταγονόμετρο, αν και τώρα, σύμφωνα με διεθνείς πηγές, η παρουσίαση του στην Κίνα έχει ήδη γίνει με κάθε επισημότητα. Μέσα από την περίσταση, εμφανίστηκαν περισσότερες, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του μοντέλου, μαζί με περισσότερα δεδομένα για αυτό.

Ας ξεκινήσουμε από την τιμή: Σε απευθείας ισοτιμία, το CFMOTO 800NK ξεκινά από τα 6.300 ευρώ στην Κίνα, ενώ η «φορτωμένη» με εξοπλισμό έκδοση κοστίζει 6.700 ευρώ. Απίστευτα νούμερα για μια 800άρα μοτοσυκλέτα, ναι, αλλά μην ξεχνάμε ότι μέχρι να φτάσει η 800NK στας Ευρώπας, οι τιμές μεταβάλλονται δραστικά. Όπως είχαμε γράψει σε ανάλογο άρθρο πριν από 20 μέρες περίπου, οι πρώτες τιμές που ανακοινώθηκαν για την Ιταλία ξεκινούν από τα 7.400 ευρώ και φτάνουν τα 8.500 ευρώ. Για την Ελλάδα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα «τσιμπήσουν» λίγο παραπάνω. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι αμερικανικές πηγές σημειώνουν ότι, παρά το ότι το 800NK φτιάχνεται στο ίδιο εργοστάσιο με το KTM 790 Duke, φτάνει τα 12.100 ευρώ στην Κίνα!

Η απόδοση του κινητήρα του CFMOTO 800NK, επιβεβαιώνεται στους 99 ίππους και 8,3 kgm ροπής. To βάρος του ανακοινώνεται στα 186 κιλά, ενώ στην premium έκδοση με περισσότερο εξοπλισμό, φτάνει τα 189. Και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν αναρτήσεις KYB και φρένα της J.Juan με ABS.  

Στον εξοπλισμό και για την βασική έκδοση, μιλάμε για TFT οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο και  cruise control, ενώ στην έκδοση premium η οθόνη είναι μεγαλύτερη, 8 ιντσών, τοποθετημένη σε κάθετο προσανατολισμό. Η απεικόνιση των ενδείξεων, συνδυάζεται με αυτή των πολυμέσων, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα. Η premium έκδοση θα έχει επίσης ανάφλεξη keyless, quickshifter και αμορτισέρ τιμονιού. Και για τα δύο μοντέλα, προβλέπονται 3 χαρτογραφήσεις ισχύος –Sport, Street, Rain.

Με την μοτοσυκλέτα να είναι πραγματικότητα πλέον, είναι θέμα χρόνου για τις επίσημες ανακοινώσεις και στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 14:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon