.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 10:29

CFMOTO 450SR – Παρουσιάστηκε επίσημα στην Κωνσταντινούπολη

Η νέα σπορ μοτοσυκλέτα της CFMOTO θα βρίσκεται σύντομα στη διάθεση της αγοράς.

Εξοπλισμένη με έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 449.5 cc με μέγιστη απόδοση 46.3 hp στις 10,000 rpm και 4 kgm στις 7,750 rpm, η 450SR αποκαλύφθηκε στην τουρκική πίστα Intercity Istanbul Park – γνωστότερη ως Istanbul Racing Circuit – προ της άφιξης της στις αγορές της Ευρώπης.

Η μοτοσυκλέτα ακολουθεί τη supersport σχεδιαστική σχολή ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία όπως τα αεροδυναμικά φτερά στο φέρινγκ που υπογραμμίζουν τον αθλητικό της χαρακτήρα – όπως άλλωστε και η εκδήλωση που στήθηκε σε μια πίστα προδιαγραφών παγκοσμίου.

450SR Global Media Launch

Με υγρό βάρος 179 κιλών, έχοντας και το 14λιτρο ρεζερβουάρ γεμισμένο με βενζίνη, η 450SR φορά ανεστραμμένο πιρούνι 37 mm μπροστά, monoshock αμορτισέρ, ενώ στα φρένα ξεχωρίζει η υπογραφή της Brembo στο μπροστινό πακέτο με δίσκο 320 mm και ακτινική τετραπίστονη δαγκάνα Μ40, με υποστήριξη από συστήματα αντιμπλοκαρίσματος (ABS) και συνδυασμένης πέδησης (CBS).

Ο αναβάτης έχει στο κέντρο του οπτικού του πεδίου μια έγχρωμη TFT οθόνη με στάνταρ συνδεσιμότητα Bluetooth.

450sr action gallary 04

Η νέα 450SR αναμένεται να φτάσει στο ευρωπαϊκό δίκτυο της CFMOTO από τον Απρίλιο 2023, διαθέσιμη σε δύο χρώματα, Nebula Black (μαύρο-λευκό με μπλε λεπτομέρειες) και Zircon Black (μαύρο-γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες).

450SR Global Media Launch 9

Για να γνωρίσετε καλύτερα τη νέα μοτοσυκλέτα, επισκεφτείτε την ευρωπαϊκή της ιστοσελίδα: https://cfmoto-motorcycle.eu/en/motorcycles/sport-racing/450sr.

450SR Global Media Launch 3

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon