.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 11:23

CFMOTO 800NK – Πλησιάζει η έκδοση παραγωγής

Βασισμένο στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες, το νέο γυμνό μοντέλο της CFMOTO εισάγει μια δεύτερη εφαρμογή του κινητήρα της ΚΤΜ.

Τον Σεπτέμβριο η CFMOTO αποκάλυψε ένα πρωτότυπο σχέδιο με την ονομασία C22 (φωτογραφία ακριβώς από κάτω) με πολύ σύγχρονη σχεδίαση και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως τα αεροδυναμικά φτερά, το μονόμπρατσο ψαλίδι και οι εξατμίσεις της SC Project.

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας και τώρα αναδύονται σχέδια της CFMOTO Europe, που εδρεύει στο Ρίμινι της Ιταλίας, και έρχονται να κατοχυρώσουν μια νέα μοτοσυκλέτα που προφανώς βασίζεται στο πρωτότυπο αυτό.

B cfmoto 800 nk concept nk c22 caratteristiche potenza prezzo caratteristiche disponibilita 5

Το σχέδιο έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη σε συνεργασία με την ιταλική Modena40, έναν σχεδιαστικό οίκο που συνεργάζεται στενά με τη CFMOTO και έχει ήδη στο βιογραφικό του την εμφάνιση του 800ΜΤ.

Στα σχέδια αναδεικνύονται κάποιες προσαρμογές στο πέρασμα από το πρωτότυπο στην έκδοση παραγωγής, έτσι προφανώς δε θα έχουμε τις φαντεζί ζάντες και την εξάτμιση της SC Project, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το μονόμπρατσο ψαλίδι που δίνει τη θέση του σε ένα συμβατικό δίμπρατσο κομμάτι, καθώς και με τα φτερά που όπως φαίνεται δε θα υπάρχουν στην έκδοση παραγωγής.

B cfmoto 800nk 2023 2

Ο κινητήρας θα είναι αυτός που ήδη χρησιμοποιείται στο 800ΜΤ, δηλαδή ο δικύλινδρος 790 της ΚΤΜ που στην adventure εφαρμογή του αποδίδει 95 hp και 7.9 kgm. Οι τιμές αυτές δεν αναμένεται να αλλάξουν, καθώς η νέα μοτοσυκλέτα έρχεται σε έναν στίβο που ήδη έχει νέα πρωταγωνίστρια στη μαρκίζα: Honda CB750 Hornet.

Για τη CFMOTO αυτή η νέα εφαρμογή του κινητήρα της ΚΤΜ λογικά θα είναι η επέκταση της οικογένειας ΝΚ προς τα πάνω. Έτσι, μετά τα μοντέλα 250, 300 και 650 κυβικών, το νέο 800ΝΚ ακούγεται ιδανικό για να συμπληρώσει τη γυμνή γκάμα, και μάλιστα σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Motociclismo – απ’ όπου ενημερωθήκαμε για τη νέα εξέλιξη – δεν αποκλείεται να τη δούμε από κοντά τον ερχόμενο μήνα στην EICMA 2022 στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon