.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 11:53

CFMOTO 300GT-E ο άοπλος επιθεωρητής Κάλαχαν

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της CFMOTO 300GT-E, αφού έκανε τη θητεία της στην αστυνομία της Κίνας, απαλλάσσεται από τα διακριτικά της υπηρεσίας και παίρνει τον δρόμο της για τις βιτρίνες των αντιπροσωπειών, όπου θα μπορεί να την αγοράσει κάθε κοινός θνητός.

Η CFMOTO προφανώς προτιμείται από την αστυνομία της Κίνας, αφού η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της είναι τρίτη στη σειρά που υπηρέτησε στο σώμα μετά τις 650ΝΚ και 1250TR-G.

Η πολιτική έκδοση αφήνει το μονόσελο αστυνομικό παρελθόν για διπλή σέλα με backrest για τον συνεπιβάτη και top box εκεί που ήταν το κουτί του ασύρματου. Έχουν φύγει οι σειρήνες και οι αστυνομικές κόρνες, αλλά το φαίρινγκ και οι βάσεις για όλα αυτά παραμένουν στη θέση τους.
 
Στη θέση της μένει και η κάμερα που βρίσκεται κάτω από το εμπρός LED φωτιστικό σώμα. Υπήρχε ως απόδειξη των αστυνομικών επιχειρήσεων, αλλά τώρα πια αφού τοποθετούνται ανάλογες κάμερες και σε πολιτικές μοτοσυκλέτες και  αυτοκίνητα, ως απόδειξη σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, παρέμεινε στη θέση της. 
 
Το μοτέρ παραμένει το ίδιο όπως και η μπαταρία που προέρχεται από την Blue  Stone New Power και μπορούν να αποδώσουν 10,5kW (14hp) σε  συνεχή χρήση ή 16,8kW (22,5hp) για περιορισμένο χρόνο (αν τύχει καταδίωξη ας πούμε).
 
Οι μπαταρίες όπως και σε άλλες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και σε αυτή την περίπτωση εκτελούν χρέη υποπλαισίου. 
 
Το βεληνεκές της, μιας και μιλάμε για πρώην αστυνομική μοτοσυκλέτα, είναι στα 148 χιλιόμετρα με μία φόρτιση και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 120 χιλιόμετρα την ώρα. 
 
Το ερώτημα που παραμένει ανοιχτό είναι η τιμή με την οποία θα βγει στην αγορά. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 10:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon