.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 15:43

CFMOTO 300SR – Επίσημα στοιχεία απόδοσης

Στην τελευταία EICMA (Νοέμβριος 2019), η CFMOTO παρουσίασε στο περίπτερο της ένα πολύ όμορφο sport πρωτότυπο, στα 300 κ.εκ., με το όνομα 300SR.

H μοτοσυκλέτα ήταν ουσιαστικά μια υπερκυβισμένη έκδοση του 250SR, ενός πανομοιότυπου μοντέλου, που έχει παρουσιάσει η εταιρεία παλιότερα.

Η ύπαρξη δύο εκδόσεων κυβισμού και μάλιστα τόσο κοντινών μεταξύ τους δεν είναι κάτι ασυνήθιστο και προφανώς έχει να κάνει με το λανσάρισμα σε δύο διαφορετικές αγορές, την ασιατική και την δυτική, εν προκειμένω.

To 300SR λοιπόν, είναι η έκδοση που προορίζεται για την Ευρώπη και η παρουσίαση του πρωτότυπου σε ευρωπαϊκό έδαφος, στο Μιλάνο, αποτελούσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για αυτό.

Τώρα λοιπόν, μαζί με την σχεδιαστική κατοχύρωση των SR, έχουμε και τα πρώτα επίσημα στοιχεία για τα μοντέλα αυτά. Η χωρητικότητα της έκδοσης “300”, είναι 292,4 κ.εκ. με τον μονοκύλονδρο υγρόψυκτο κινητήρα, να φέρει 2 εκκεντροφόρους στην κεφαλή του για την οδήγηση των συνολικά τεσσάρων βαλβίδων.

Η ισχύς ανέρχεται στους 29 ίππους, όχι πολλούς περισσότερους από τους 27,5 του 250 είναι η αλήθεια, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι το που αυτοί αποδίδονται. Έτσι, στο 300SR η μέγιστη ισχύς καταγράφεται στις 8.750 σ.α.λ., ενώ στο 250SR, στις 10.000 σ.α.λ. και αυτό αποτελεί σίγουρα μια ένδειξη για την πιο “ροπάτη” λειτουργία του πρώτου.

Διαφορές υπάρχουν φυσικά και στην τελική ταχύτητα, με την CFMOTO να αναφέρει τα 138 χλμ./ώρα ως τιμή για το 300 και τα 128 χλμ./ώρα, για το 250. Τέλος, το βάρος ανακοινώνεται το ίδιο και για τις δύο εκδόσεις, στα 165 “γεμάτα” κιλά.

Οι μοτοσυκλέτες αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα την άνοιξη (Απρίλιος), με την διάθεση τους να ξεκινά λίγο μετά, το καλοκαίρι του 2020.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon