.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 15:53

EICMA – CFMOTO 300 SR & 300 NK

Την επανεμφάνιση του στην EICMA έκανε το sport μοντέλο της CFMOTO, SR300, ενώ παράλληλα στο περίπτερο της εταιρείας, υπήρχε και η αναβαθμισμένη έκδοση του naked ΝΚ, στα 300 κ.εκ.


Ο νέος, μεγαλύτερης χωρητικότητας μονοκύλινδρος και υγρόψυκτος κινητήρας στα 292,4 κ.εκ., με τους δύο επί κεφαλής εκκεντροφορούς και τις τέσσερις βαλβίδες, αποδίδει 28 ίππους και 2,5 kg-m ροπής, που διαχειρίζονται μέσω εξατάχυτου κιβωτίου.

Το NK, είναι ήδη μοντέλο παραγωγής σε έκδοση 250 κ.εκ. και μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύσαμε την δοκιμή του, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για “γνωστή ποσότητα” η οποία θα αναβαθμιστεί με τον νέο, μεγαλύτερο κινητήρα.

Το SR από την άλλη, αποτελούσε ένα πρωτότυπο της CFMOTO, σε έκδοση 250 κ.εκ. το οποίο προοριζόταν για τις αγορές της Ινδίας, της Κίνας και την ΝΑ Ασίας. Τώρα όμως, με την CFMOTO να το παρουσιάζει επί ευρωπαϊκού εδάφους, με νέο κινητήρα, σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε και στις δικές μας αγορές, αν και εκκρεμεί το θεμα με τις προδιαγραφές του κινητήρα, που θα πρέπει να πληροί τις Euro 5 προδιαγραφές.

Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένη από το studio ΚISKA, χωρίς να μοιάζει με τίποτα άλλο (στο RC390 πήγαινε το μυαλό μας…), ενώ φέρει “racing γραφικά και αυτοκόλλητα, τελικό carbon της Akrapovic, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και carbon τμήματα, στοιχεία που εικάζουμε ότι δύσκολα θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής.

Φυσικά, θα πρέπει επίσης να προστεθούν φώτα, φλας και εξοπλισμός δρόμου, προκειμένου η μοτοσυκλέτα να πάρει έγκριση τύπου για κυκλοφορία.

Από την άλλη, το USD μπροστινό και η τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες μπροστά, μπορούν κάλλιστα να  αποτελέσουν στοιχεία του μοντέλου παραγωγής αλλά από διαφορετικούς προμηθευτές.  

Άλλες πληροφορίες που δόθηκαν για το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν το ύψος της σέλας στα 795 χλστ., το βάρος, στα 151 κιλά και οι διαστάσεις των ελαστικών, 110/70-17 και 140/60-17, μπροστά και πίσω αντιστοίχως.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon