Κατηγορία CF Moto
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 16:06

CFMOTO 300SR - Αδιανόητο Video, με στοιχεία από Video-Game και ταινίες επιστημονικής φαντασίας!

Ω Θεοί της μοτοσυκλέτας, τι βίντεο είναι αυτό;! Με στοιχεία από Akira, Inception και VR Video-Game, με το 300SR να κάνει ασύλληπτα πράγματα το βράδυ στους δρόμους μιας ασιατικής μεγαλούπολης.

Ένα πράγμα δεν έχουμε καταλάβει μόνο. Το ακριβές ποσοστό CGI (Computer Generated Imagery) εφέ και πραγματικότητας. Πιστεύουμε πως ίσως να κυμαίνεται στο 90% και 10%. Μπορεί και στο 100% με 0%. Αλλά δεν έχει σημασία. Καμία σημασία

Γιατί οι κομπουτεράδες ΕΓΡΑΨΑΝ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!

Βλέπεις το μοτοσυκλετάκι των 300 κ.εκ. να σουζάρει με 5η, να στρίβει με full-lock ανάποδο τιμόνι και 150 χλμ/ώρα (τουλάχιστον) ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! Τόσο καλοφτιαγμένα είναι τα εφέ. Και στο τέλος πάμε για λουπ σε δρόμο που γυρίζει γύρω από τον εαυτό του και άντε γεια, τι να λέμε, προσκυνάμε, χωρίς καμία δόση ειρωνείας, το βίντεο τα σπάει όπως κανένα άλλο στην ιστορία των προωθητικών βίντεο μοτοσυκλέτας!

Άντε γεια, άντε γεια, άντε γεια!

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 17:06

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube