.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 13:11

CFMOTO – Παρουσιάστηκε το 300SR

Το μοντέλο που αποκάλυψε ως πρωτότυπο η CFMOTO στο Μιλάνο τον Νοέμβριο, παρουσιάστηκε επίσημα. Ο λόγος για το 300SR, το οποίο μαζί με την έκδοση των 250 κ.εκ. επεκτείνουν την γκάμα της εταιρείας προσδίδοντας της μια αρκετά sport και δυναμική υπόσταση.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων, έτσι μαζί με αυτά που είχαν διαρρεύσει τον Ιανουάριο, έχουμε τα εξής στοιχεία:

Υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, 292,4 κ.εκ., με απόδοση 29 ίππων και 2,5 kg-m ροπής ο κινητήρας πληροί της αυστηρές προδιαγραφές BSVI της Ινδίας και αυτό σημαίνει δύο πράγματα.

Ότι το 300SR θα διατεθεί στην Ινδία, με την έκδοση των 250 κ.εκ. να αφορά άλλες αγορές της ΝΑ Ασίας και ότι δεδομένου της αυστηρότητας των προδιαγραφών αυτών, η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη και για την ευρωπαϊκή αγορά.

Άλλα στοιχεία που έχουν δοθεί επισήμως στην δημοσιότητα είναι η διάμετρος του USD πιρουνιού, στα 37 χλστ., το ύψος της σέλας, στα 780 χλστ. και η απόσταση από τι έδαφος, στα 135 χλστ.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε και μια έγχρωμη πλήρως ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων, ενώ σε ότι αφορά στην πέδηση, έχουμε μονό δίσκο 292 χλστ. μπροστά με τετραπίστονη δαγκάνα και δίσκο 220 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω, με δικάναλο ABS φυσικά.

Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, δείτε και το σχετικό θέμα, με αυτά που είχαν διαρρεύσει, ΕΔΩ.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, συμπεριλαμβάνονται και μερικές του 250SR. Οι δύο μοτοσυκλέτες είναι πανομοιότυπες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon