.
Κατηγορία CCM
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 11:23

CCM Retro Trailie – Πρωτότυπο που στάζει άμμο

Η αγγλική εταιρεία συνεχίζει να βγάζει πανέμορφα πρωτότυπα εκθεσιακά κομμάτια που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

Πριν λίγους μήνες, στις αρχές του χρόνου, η CCM είχε παρουσιάσει δύο μοναδικά custom μοντέλα βασισμένα στο Spitfire, τα Baja 1000 και Dakar Rallye 600, παραπέμποντάς μας στη νοσταλγία των πρώιμων ημερών του ράλι Ντακάρ.

Τώρα εμφάνισε ένα ακόμη τέτοιο σχέδιο στο Adventure Bike Rider Festival στην Αγγλία, βαπτισμένο ως Retro Trailie, με εντουράδικους τροχούς 21-18 ιντσών (μπρος-πίσω) και βαμμένο σε κίτρινο χρώμα με αυτοκόλλητα Camel Trophy.

Φυσικά κινείται από τον μονοκύλινδρο κινητήρα 600 cc και 55 hp που χρησιμοποιεί η CCM, και ο οποίος προέρχεται από τη Husqvarna της BMW εποχής (αρχές περασμένης δεκαετίας) – όπως και στις μοτοσυκλέτες της SWM.

Εδώ λάμπουν οι αναρτήσεις της Ohlins με χρυσό ανεστραμμένο πιρούνι και δύο αμορτισέρ πίσω, σπάζοντας για μια φορά τη συνήθη παράδοση της CCM στη Marzocchi.

Το πρωτότυπο αυτό δεν έχει δεδομένη πορεία προς παραγωγή και περισσότερο φαίνεται να λειτουργεί ως εκθεσιακό σπεσιαλάκι για να τραβά τα βλέμματα, πάντως για παν ενδεχόμενο οι Άγγλοι το παρουσίασαν στη σελίδα του στο Facebook με την ερώτηση “θα αγοράζατε μια τέτοια μοτοσυκλέτα”;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon