.
Κατηγορία CCM
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 12:32

Η CCM αποκαλύπτει το νέο της Cruiser για το 2023 στη NEC 

Η επιστροφή στο μέλλον συνεχίζεται με δεκάδες νέα μοντέλα που μοιάζουν βγαλμένα από το 1960-1970, αλλά έχουν μίζα και φοράνε δισκόφρενα.  Η CCM αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο που απευθύνεται σε ζευγάρια που σχεδιάζουν μεγάλες εκδρομές το Σαββατοκύριακο.
 
 
Το νέο αυτό μοντέλο έχει σχέδιο cruiser με ψηλό σχετικά τιμόνι και χαμηλή και μακριά σέλα, αλλά τα λάστιχά του είναι διπλής χρήσης και μεγάλων διαστάσεων κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε βατούς χωματόδρομους, αλλά μέχρι εκεί, αφού η γεωμετρία του δεν προδιαθέτει για off-road. Το εμπρός φως είναι τεχνολογίας LED και έχει από ένα δισκόφρενο σε κάθε τροχό.
 
Με το ντεμπούτο του στην έκθεση Motorcycle Live, το νέο Cruiser θα πωλείται κάτω από £11.985 (περίπου €13,900 με ισοτιμία 9/12/22) και τροφοδοτείται από την υπάρχουσα υγρόψυκτη μονοκύλινδρη μονάδα 600cc που βρίσκεται στα άλλα μοντέλα της εταιρείας από το Bolton, με απόδοση 55 ίππων. Αυτή η μονάδα ισχύος, πλήρης με γυαλιστερό κόκκινο καπάκι κυλινδροκεφαλής και καλύμματα περιβλήματος από ανθρακόνημα, με σωληνωτό πλαίσιο από κράμα χρωμίου και χάλυβα, φινιρισμένο σε μαύρο χρώμα.
 
ccm-cruiser-02.jpg
 
Αν και οι πλήρεις λεπτομέρειες παραμένουν κρυφές το πλευρικό προφίλ αποκαλύπτει ένα νέο υποπλαίσιο που προεξέχει περισσότερο από αυτό που βρίσκεται στο Classic Tracker, επιτρέποντας την τοποθέτηση ενός ευρύχωρου κάθισματος  αναβάτη και ένα υπερυψωμένο για τον συνεπιβάτη με μπόλικο αφρώδες. Στα 765 χιλιοστά, το ύψος του καθίσματος θα πρέπει να είναι προσβάσιμο για τους περισσότερους – βοηθούμενο από τον στενό μονοκύλινδρο κινητήρα – ενώ η υπερυψωμένη θέση του τιμονιού προσθέτει στην άνεση του αναβάτη.
 
ccm-cruiser-03.jpg
 
Ενισχύοντας τις δυνατότητες του Cruiser για μικρά ταξίδια, είναι εφοδιασμένο με ένα ζευγάρι δερμάτινες τσάντες που κλείνουν με πόρπες. Παρέχεται επίσης μια τσάντα τύπου roll που κάθεται πάνω από το πίσω φτερό. 
 
ccm-cruiser-06.jpg
 
Το Cruiser θα είναι η δεύτερη μοτοσυκλέτα της σειράς που προέρχεται από το CCM Spitfire και περιλαμβάνει αποσκευές στον στάνταρ εξοπλισμό, μετά το RAF Benevolent Fund Spitfire.
 
Κυλά σε ζάντες Excel με ακτίνες με ελαστικά Kenda διπλής χρήσης, οι ρυθμίσεις των φρένων και της ανάρτησης φαίνεται να είναι οι ίδιες με αυτές του Tracker με μονό αμορτισέρ πίσω και ανάποδο πιρούνι Marzocchi μπροστά, ενώ τα 146 κιλά του σταματούν χάρη στα φρένα της J.Juan με ακτινική δαγκάνα μπροστά.
 
Πηγή: MCN
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 13:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon