.
Κατηγορία CCM
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 13:15

CCM – Παρουσίασε δυο νέες «κατά παραγγελία» Tracker και Roadster

Με τα δύο νέα μοντέλα, η CCM εγκαινιάζει την υπηρεσία της κατά παραγγελίας κατασκευής μοτοσυκλετών, ακριβώς όπως τις ζητήσει ο πελάτης.

Ας μας επιτραπεί ένα σύντομο σχόλιο, επί της εξέλιξης της αγοράς μοτοσυκλετών, καθώς τα τελευταία χρόνια κερδίζει πάρα πολύ έδαφος, η αγορά των «κατά παραγγελία» και «περιορισμένων» μοτοσυκλετών – προφανώς λόγω δυνατότητας για αυξημένη κερδοφορία, μικρότερο και καλύτερα ελεγχόμενο «κόστος» για τους κατασκευαστές αλλά και δυνατότητα για διαφήμιση και δημιουργία ζήτησης άνευ προηγουμένου, στην εποχή των social media. Το πώς μπορεί να πάρει ο καθένας την τάση αυτή, διαφέρει, το θέμα είναι ότι, ομολογουμένως, θα δούμε πολλές ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες στα επόμενα χρόνια. Δύο από αυτές, αποτελούν τα νέα CCM Tracker και Roadster, που παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της έκθεσης NEC, στο Birmingham της Μ. Βρετανίας.

Τα νέα μοντέλα Tracker και Roadster, μέσω της υπηρεσίας Commissioned της CCM, θα μπορούν να τροποποιηθούν σε μεγάλο βαθμό, όπως επιθυμεί ο νέος αναβάτης τους. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε την Roadster με το ιδιαίτερο ροζ χρώμα, ενώ η Classic Tracker φαίνεται σε συνδυασμό μαύρου και κίτρινου χρώματος. Από τα δύο μοντέλα, η CCM Roadster προσφέρει τις περισσότερες επιλογές κατασκευής «sur mesure», ενώ η Tracker αναφέρεται απευθείας στις πίστες Flat Track.

Μηχανολογικά, και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν μονοκύλινδρο κινητήρα 600 κυβικών, με απόδοση 55 ίππων και 5,6 kgm ροπής. Χρησιμοποιούν πλαίσιο Trellis από ατσάλι, ενώ το βάρος τους αναφέρεται μόλις στα 135 κιλά, χωρίς καύσιμο. 

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για τα μοντέλα, στην ιστοσελίδα της CCM με ένα κλικ εδώ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 13:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η CCM αποκαλύπτει το νέο της Cruiser για το 2023 στη NEC 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon