.
Κατηγορία CCM
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 16:15

CCM FT6 2018

 

“Πολιτικό” Flat Track από τους Βρετανούς

 

Το άνοιγμα της CCM σε νέες κατηγορίες, πέραν των off-road και SM, ξεκίνησε πέρυσι με το μοντέλο Spitifire και τις εκδόσεις cafe racer και scrambler αυτού, που σημείωσαν πολύ καλές πωλήσεις για τα δεδομένα της εταιρείας.

Για φέτος η CCΜ συνεχίζει προς αυτή την πορεία, παρουσιάζοντας στην έκθεση NEC του Brimingham το FT6, ένα flat track μοντέλο, κατάλληλο και για πολιτική χρήση.  Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Spitfire, πράγμα που σημαίνει ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα και μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 600 κ.εκ. με απόδοση 55 ίππων.  

Το FT6 διακρίνεται επίσης για την εκτεταμένη χρήση carbon και τμημάτων αλουμινίου που έχουν κοπεί διαμορφωθεί με CNC.  Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα στην οποία αρκετές διαδικασίες στην κατασκευή και στην συναρμολόγηση της γίνονται με τα χέρια, με το αποτέλεσμα να είναι πανέμορφο ο και να εκπέμπει διάχυτα την αύρα του special και της περιορισμένης παραγωγής.

Τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά αν και είμαστε σίγουροι ότι ήδη υπάρχει λίστα προπαραγγελιών και το ενδεχόμενο να έχει “ξεπουλήσεις” το μοντέλο, είναι πολύ πιθανό!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 17:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CCM Spitfire Scrambler CCM Spitfire 2018 - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon