.
Κατηγορία Can-Am
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 09:19

Can-Am Spyder F3 2015

 

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία!

 

Στα τέλη του Σεπτεμβρρίου – συγκεκριμένα στις 23 – είχε ανακοινώσει η BRP ότι θα παρουσιάσει επίσημα την νέα Can-Am Spyder F3, αλλά η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου μοντέλου είναι γεγονός.

Η νέα F3, τοποθετείται στην γκάμα των roadster Spyder RS, ST και RT, αλλά έχει πιο επιθετική σχεδίαση με νέα πλαστικά περιφερειακά, με εσοχές στις οποίες βρίσκονται τοποθετημένα τα φωτιστικά σώματα στο άνω τμήμα του fering, και η ζελατίνα.

Η θέση οδήγησης είναι πιο όρθια από την sport του μοντέλου RS ενώ διατηρεί τον αποθηκευτικό χώρο που έχουμε συναντήσει και σε αντίστοιχα μοντέλα.

Οι τροχοί παραμένουν σχεδίασης Y όπως και στα υπόλοιπα Spyder, αλλά φαίνεται ότι οι δύο μπροστινοί τροχοί έχουν μεγαλύτερη διάμετρο, ενώ έχω και μικρά φτεράκια από πάνω.
Νέας σχεδίασης είναι και το ψαλίδια που είναι trellis design, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν υπάρχουν αλλαγές και στο πλαίσιο.

Πιθανότατα το νέο roadster κινείται από τον υγρόψυκτο τρικύλινδρο κινητήρα των 1330cc με σύστημα εκκεντροφόρων DOHC που έχει ήδη παρουσιαστεί στο μοντέλο RT με απόδοση 115 ίππων και 96 λιμπρόποδων ροπής. Το νέο F3 θα διατίθεται όπως και τα υπόλοιπα Spyder, με επιλογή κιβωτίων ταχυτήτων, ανάμεσα σε manual πέντε σχέσεων, σε πεντατάχυτο sport SM5, ή σε πεντατάχυτο αυτόματο, όλα με όπισθεν.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Can-Am Spyder F3-S 2017. Τώρα και με Drift Mode! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon