.
Κατηγορία Brixton
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 11:59

Brixton Glanville 250 X: Έφτασε στην Ελλάδα!

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. παρουσιάζει στην Ελλάδα την πρώτη Brixton με κινητήρα 250cc, μια μοτοσυκλέτα που επεκτείνει τη γκάμα της φίρμας σε μεγαλύτερους κυβισμούς.

Η Brixton Motorcycles έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην έκθεση EICMA το 2015. Ακολούθησε μια αλματώδης πορεία εξέλιξης και παγκόσμιας επιτυχίας στην κατηγορία μοτοσυκλετών 125cc με τις διαφορετικές εκδόσεις του BX125. Στην έκθεση Intermot 2018 η Brixton Motorcycles παρουσίασε δύο νέες μοτοσυκλέτες παραγωγής, την Glanville 250 X και τη Saxby 250 επεκτείνοντας τη γκάμα των μοντέλων της στην κατηγορία των 250cc ενώ λίγο αργότερα, στην έκθεση EICMA 2018 στο Μιλάνο παρουσίασε τη νέα Concept μοτοσυκλέτα BX 500 δίνοντας την υπόσχεση να διατηρήσει τον ίδιο υψηλό ρυθμό εξέλιξης τα επόμενα χρόνια και με στόχο οι νέες μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού να γίνουν από τις πιο δημοφιλείς στην κατηγορία Α2 μέχρι το 2020.

Η Brixton Motorcycles ανεβάζει τον πήχη με τη νέα Glanville 250 X. Διατηρώντας τη ρετρό αισθητική, αλλά με νέα, πιο επιθετική και αιχμηρή σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, φιλική συμπεριφορά και μοναδικό στυλ, η νέα Glanville 250 X προκαλεί με την παρουσία της και διευρύνει τους ορίζοντες. Μια νέα επική περιπέτεια ξεκινά από την πόλη και οδηγεί όπου εσύ επιλέξεις.

Ο ιαπωνικής τεχνολογίας injection κινητήρας 250cc και η εμπρός upside-down ανάρτηση υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις στο δρόμο. Με scrambler τιμόνι και κλασική “burn-free” επένδυση του λαιμού της εξάτμισης, η Glanville 250 X είναι γεννημένη για τον αναβάτη που θέλει μια μοτοσυκλέτα με ξεχωριστό στυλ και συναίσθημα. Με σύστημα ABS, φώτα LED, ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ, θύρα USB, κεντρικό και πλαϊνό stand, ψηφιακό πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και όλα όσα θα χρειαστείς για να κάνεις την κάθε στιγμή στη σέλα της…μια συγκλονιστική εμπειρία!

brixton glanville 250x 2

Η Brixton Glanville 250 X είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, Backstage black/Timberwolf Grey με οριζόντια διχρωμία γκρι/μαύρο στο ρεζερβουάρ και μαύρη σέλα καθώς και σε Backstage Black με καφέ σέλα. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 12:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon