.
Κατηγορία Brixton
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 16:26

EICMA – Brixton Crossfire 500 & Crossfire 500 X

Πέρσι η Brixton μας προετοίμασε με ένα πρωτότυπο, φέτος ήρθε ή ώρα του μοντέλου παραγωγής, σε δύο εκδόσεις παρακαλώ, με τον πρώτο δικύλινδρο -και μεγαλύτερο σε κυβισμό- κινητήρα στην γκάμα της Brixton μέχρι τώρα. Crossfire 500 / X!

Πρόκειται για μια roadster / naked κατά βάση μοτοσυκλέτα, η οποία κινείται από έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα χωρητικότητας 486 κ.εκ. με απόδοση 47 ίππων. Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού η συγκεκριμένη τιμή ισχύος, αποτελεί και το όριο για την οδήγηση με δίπλωμα κατηγορίας A2.

H σχεδίαση είναι απλή, το γράμμα “X” με το οποίο η Brixton έχει ένα “σκάλωμα”, συμβολίζοντας τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, αναπαράγεται στα πλαϊνά νεύρα του ρεζερβουάρ, ενώ η περιοχή της ουράς, θυμίζει αρκετά τον μινιμαλισμό των Vitpilen της Hsqvarna. Η Brixton είναι επίσης μινιμαλιστική όμως και σε ότι αφορά στην παροχή πληροφοριών για το μοντέλο, αρκούμενη στο μας ενημερώσει ότι το βάρος του είναι 180 κιλά και ότι έχει LED φώτα με λειτουργία DRL μπροστά.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο βρήκαμε και το ύψος της σέλας, στα 790 χλστ. αν και η πληροφορία δεν προέρχεται από επίσημη πηγή. Δια της παρατηρήσεως λοιπόν, αφού περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν, βλέπουμε USD πιρούνι σεβαστών διαστάσεων, μονό δισκόφρενο με ακτινικής έδρασης δαγκάνα μπροστά, ακτινωτούς τροχούς και πλαίσιο που μοιάζει με ατσάλινο διπλό. Βλέπουμε επίσης και στρογγυλή ψηφιακή οθόνη που παίζει τον ρόλο του πίνακα οργάνων. 

Τι διαφορά έχει η έκδοση Crossfire X; Διαφορετικά ελαστικά και αντί για λασπωτήρα / βάση πινακίδας με μπράτσο στήριξης στο ψαλίδι, όπως στο απλό Crossfire, στο X, όλα αυτά στηρίζονται στην ουρά. Ωστόσο στις δύο “επίσημες” φωτογραφίες που κοσμούν το site της Brixton οι δύο εκδόσεις φέρουν τον ίδιο λασπωτήρα και τα ίδια ελαστικά με το μόνο που αλλάζει να είναι τα γραφικά και το χρώμα...

Ακολουθεί video και gallery φωτογραφιών:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon