.
Κατηγορία Brixton
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 14:21

BRIXTON - Νέα μοντέλα 2020

Στην EICMA 2019, η Brixton Motorcycles παρουσίασε 7 εξαιρετικά ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες -μέσα στις οποίες και μια πρωτότυπη μεγάλου κυβισμού- που αν μη τι άλλο δείχνουν πως η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία, σε πολλές κατηγορίες. Ήδη τα Crossfire 500 και 500 Χ έφτασαν στην Ελλάδα, ενώ αναμένουμε να δούμε και αρκετά από τα υπόλοιπα μοντέλα να βγαίνουν σύντομα στην παραγωγή.

Ας δούμε συνοπτικά τα νέα μοντέλα της Brixton για το 2020, και πότε αναμένονται αυτά να φτάσουν στην αγορά.

Crossfire 500 & Crossfire 500 X

Crossfire 500 2

Τα μεγαλύτερα μέχρι στιγμής μοντέλα της γκάμας της φίρμας, με δικύλινδρο και υγρόψυκτο κινητήρα 47 ίππων, είναι ήδη στην Ελλάδα, και μπορείτε να δείτε τις τιμές τους στον τιμοκατάλογο της Brixton. Πανέμορφα, στιλάτα, και από ότι φαίνεται δυνατά και με διασκεδαστικό χαρακτήρα, οδηγούνται με δίπλωμα Α2.

Crossfire 125 XS

brixton crossfire 125xs

Το νέο, μικρό Crossfire είναι ένα pit-bike με περιπετειώδη χαρακτήρα, ψηλό φτερό και ψηλή εξάτμιση σε scrambler στιλ. Φέρει δισκόφρενα εμπρός-πίσω, ανάποδο πιρούνι, ενώ αναμένεται να βγει στην παραγωγή μέσα στο 2020.

Crossfire 125

crossfire125

Το Crossfire 125 θα είναι η πρώτη υγρόψυκτη μοτοσυκλέτα στα 125 κ.εκ. για την Brixton, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα βγει στην παραγωγή.

Rayburn 125

Brixton Rayburn 125

Ένα Bobber για την Α1 κατηγορία, ο αστικός «ξάδελφος» του Sunray, όπως χαρακτηρίζει η Brixton το μοντέλο. Vintage, κλασικό στιλ, μονόσελο με δερμάτινη σέλα με… ελατήρια (!), πλαϊνή δερμάτινη τσαντούλα, μασκούλα στον προβολέα, και ελαστικά με κλασική χάραξη! Αναμένεται μέσα στο 2020.

Felsberg 125 XC

Brixton Felsberg 125 CX

Με design από κλασική enduro μοτοσυκλέτα, το Felsberg 125 XC βασίζεται στο Felsberg 125, αλλά έχει μεγαλύτερο τροχό μπροστά, ψηλό φτερό, και ποδιά στο κάτω μέρος του κινητήρα του. Και αυτό αναμένεται μέσα στο 2020.

Grown-up Concept bike

brixton concept 2

Τέλος, η Brixton έχει στα σκαριά μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που θα έχει διαχρονικό στιλ και παράλληλα αξιόλογες επιδόσεις. Η μοτοσυκλέτα έχει δημιουργηθεί και εξελιχθεί από την ίδια την Brixton, ενώ όπως αναφέρει η εταιρεία «δεν βιαζόμαστε να τη βγάλουμε στην παραγωγή, γιατί θέλουμε να παρουσιάσουμε μια τεχνολογικά ώριμη πρόταση που θα ξεπερνά τα στάνταρ ποιότητας της κατηγορίας της.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 15:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon