.
Κατηγορία Brixton
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 12:02

Brixton 1200 - Βγαίνει στην παραγωγή!

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε παρουσίασει την επερχόμενη γκάμα της Brixton, και μέσα στα μοντέλα υπήρχε και ένα concept μοντέλο μεγάλου κυβισμού, με εμφάνιση που φέρνει σε Triumph Bonneville. Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα βγει στην παραγωγή.

Πρώτα από όλα σημειώστε πως ο κυβισμός των 1.200 κ.εκ. δεν είναι επιβεβαιωμένος, με την πληροφορία να βασίζεται σε ανώνυμες πηγές “εκ των έσω”, αλλά και στη θεωρία πως το neo-retro μοντέλο της αυστριακής Brixton, με μοντέλα που κατασκευάζονται στην Κίνα, στοχεύει να ανταγωνιστεί την Triumph Bonneville T120.

Η μοτοσυκλέτα είχε κάνει την εμφάνιση της πρώτα ως concept στην EICMA 2019, σε όμορφο vintage στιλ, στρογγυλό LED προβολέα με σχέδιο πυξίδας στο στεφάνι του, φυσούνες στα καλάμια και 2 αμορτισέρ πίσω, δερμάτινη σέλα και ποιητική κατασκευή. Στο ρεζερβουάρ βρίσκεται το logo της Brixton, που πολύ έξυπνα έχει σχεδιαστεί να θυμίζει βρετανική σημαία!

brixton concept 1200

Τώρα, πληροφορίες από την Brixton αναφέρουν πως η μοτοσυκλέτα σχεδιαζόταν να βγει στην παραγωγή μέσα στο 2020, όμως λόγω του Covid-19 αναμένεται να καθυστερήσει λίγο και μάλλον θα την δούμε ως μοντέλο παραγωγής 2021, μέσα στους πρώτους μήνες του έτους.

Βρισκόμαστε σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και αργότερα για την τιμή της, που αναμένεται ιδιαίτερα δελεαστική.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 12:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon