.
Κατηγορία Boxer Desing
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011 12:10

Boxer Design SuperBob

 


Γαλλική υπεροχή με μοναδικό design

 

Η γαλλική εταιρία που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή της Immotec που σχεδιάζει την συμμετοχή της στα MotoGP, δημιούργησε το μοναδικής αισθητικής SuperBob. Πρόκειται για μία naked μοτοσυκλέτα, σχεδιασμένη σε λευκό χαρτί. Ο κινητήρας είναι παραγωγής της Boxer Design, είναι διάταξης V2 με περιεχόμενη γωνία 88 μοίρες και χωρητικότητας 997 κυβικών. Με την χρήση turbo σε χαμηλή πίεση, από 0,6 έως 0,9 psi, αποδίδει κατά την εταιρία 158 ίππους.

Carbon και turbo

Η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως ενεργό τμήμα του πλαισίου, το οποίο αποτελείται από ένα ενιαίο τμήμα κατασκευασμένο από carbon. Το μπροστινό σύστημα είναι duolever όπως αυτό που συναντάμε στις K 1300 της BMW, και χρησιμοποιεί αμορτισέρ της Ohlins, ενώ όλο το σύστημα εδράζεται απευθείας στο carbon πλαίσιο. Οι δαγκάνες στο μπροστινό φρένο είναι ακτινικής διάταξης monoblock της Brembo. Το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο και πάνω του εδράζεται μέσω ενός Minimal μοχλισμού το αμορτισέρ της Ohlins. Οι τροχοί προέρχονται από την Marceshini και είναι και αυτοί κατασκευασμένοι από carbon.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να ζυγίζει 174,5 κιλά άδεια που σημαίνει ότι θα είναι από τις ελαφρύτερες παραγωγής. Οι προθέσεις της γαλλικής εταιρίας είναι να την έχουν τοποθετήσει στην αγορά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ούτε λόγος φυσικά για την τιμή της μιας απ’ ότι φαίνεται, δεν θα είναι καθόλου προσιτή, αν κρίνουμε από την ιδιαιτερότητα της κατασκευής αλλά και τα πανάκριβα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
BikeIt.gr Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon