Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2011 14:12

BMW S6RR - Νέο μοντέλο στα 600cc!

 

Με άγνωστη ημερομηνία παραγωγής...

 


Αν και οι περισσότερες φήμες θέλουν ένα “γυμνό” S1000RR να μπαίνει σύντομα στην παραγωγή, μιας που έχει έτοιμη “πλατφόρμα”, η σημαντική είδηση αφορά στην  έκδοση του κορυφαίου μοντέλου στα 600 κυβικά. Το νέο δεν είναι και τόσο... νέο, μιας και το project δοκιμάζεται από το 2007.

Όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε και το αφεντικό της BMW, Hendrik von Kuenheim, υπάρχει ήδη έτοιμος ένας κινητήρας στα 600 κυβικά ο οποίος δοκιμάζεται στο τμήμα R&D της εταιρίας.
Ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας ο οποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία του S1000RR θα τοποθετηθεί σε μία μοτοσυκλέτα η οποία θα ονομάζεται S6RR ή S600RR και θα μοιάζει πολύ με το μεγάλο superbike της γερμανικής εταιρίας.
Πληροφορίες σχετικά δεν έχουν διαρρεύσει, μόνο το ότι η μοτοσυκλέτα αυτή θα μπει στην παραγωγή όταν η αγορά μοτοσυκλετών ανακάμψει.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας στο οποίο ένα S1000RR και ένα HP2 Sport έχουν ενώσει τις ... δυνάμεις τους. Το μονόμπρατσο μπροστά δεν είναι παρά το πίσω μονόμπρατσο του HP2 Sport γυρισμένο ανάποδα...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW S 1000 RR - Carbon Limited Edition BMW Concept C 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT