Κατηγορία BMW
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 11:27

BMW Concept C 2012

 

Η πρώτη φωτογραφία!

 Έτοιμο είναι το maxi scooter της BMW, Concept C, το οποίο εθεάθη ειδικά καμουφλαρισμένο να κυκλοφορεί στους δρόμους. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το motociclismo και το scooter-station, είναι ένα scooter το οποίο θυμίζει έντονα στο μπροστινό του τμήμα το νέο K 1600 GT της γερμανικής εταιρίας, με φαρδύ fering και ιδιαίτερα ψηλή ζελατίνα.
Η BMW είχε δηλώσει πως θα κατασκευάσει δύο εκδόσεις, για sport και τουριστική χρήση και όπως φαίνεται αυτό αληθεύει.

Στα χνάρια του GT

Το μπροστινό τμήμα βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε δει στις πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου, ενώ πίσω, φαίνεται πολύ ευρύχωρο για δύο επιβαίνοντες.
Η άνεση ε τουριστικές συνθήκες για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων είναι το ζητούμενο και στο maxi scooter της BMW θα υπάρχει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα για προστασία του αναβάτη από τον αέρα.

Τα φωτιστικά σώματα θα είναι διπλά, όπως στο K 1600 GT, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαθέτει το σύστημα adaptive headlights του μεγάλου τουριστικού μοντέλου. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιεί κινητήρα δικύλινδρο 650 κυβικών ή αυτόν του F 800 GS όπως έχει ακουστεί.

Φέρει ανάποδο μπροστινό σύστημα και δύο δίσκους μπροστά ενώ οι τροχοί του είναι 16 ιντσών. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι τα πόδια του αναβάτη βρίσκονται εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες. Θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του μέχρι να φτάσει στα σαλόνια μοτοσυκλέτας, το Φθινόπωρο.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW S6RR - Νέο μοντέλο στα 600cc! BMW K 1600 R 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube