Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 14:23

BMW K 1300 S 2012 - HP Package

 


Full carbon και αξεσουάρ!

 Είναι η ναυαρχίδα των sport μοτοσυκλετών της BMW, και σαν τέτοια, το K1300S έχει δυναμικά χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός άνεσης στην sport οδήγηση είναι ένα από τα σημαντικότερα ατού που προσφέρει το K1300S. Τώρα η BMW το προσφέρει σε μία special έκδοση που ονομάζεται HP Package και περιλαμβάνει αξεσουάρ από την High Performance σειρά της εταιρίας.

Το νέο Κ1300S έχει στολιστεί με carbon στο φτερό του μπροστινού τροχού, στο καπάκι του φίλτρου αέρα και του συμπλέκτη, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το κάλυμμα της σέλας. Διαφορετικά είναι τα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη, ενώ υπάρχει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων .Η εξάτμιση προέρχεται από την Akrapovic και είναι τιτανίου, ενώ υπάρχει φυσικά ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση ESA II ως standard στην παρούσα έκδοση. Το on board computer, το σύστημα πρόσφυσης ASC, η ένδειξη για την πίεση των ελαστικών, αλλά και τα θερμαινόμενα γκριπς, η μεγαλύτερη ζελατίνα, καθώς και ένα paddock stand, διατίθενται ως standard.
Τα χρώματα στα οποία θα παραχθεί η μοτοσυκλέτα είναι το Alpine white, Lupin Blue Και Night Black, τα οποία σε συνδυασμό με τα carbon και τα γυαλισμένα τμήματα, θα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Φωτογραφίες

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW R 1200 GS Rallye 2012 BMW K 1300 R 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube