.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 12:58

BMW R 1250 GS LC 2013


Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Η μοτοσυκλέτα που πάνω της στήθηκε η σύγχρονη ιστορία της BMW, είναι έτοιμη να αναβαθμιστεί για το 2013. Όπως έχουμε ανακοινώσει και στο παρελθόν, το νέο R 1250 GS LC δοκιμάζεται σε όλες τις συνθήκες και φωτογράφοι το έχουν πετύχει τόσο στην Ισπανία όσο και κοντά στο εργοστάσιο της BMW, στην Γερμανία.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, το νέο R 1250 GS LC με τον υγρόψυκτο κινητήρα δείχνει στην τελευταία του μορφή, έτοιμο για να μπει στην παραγωγή. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στην σχεδίαση έτσι ώστε να μην διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχο ενώ η μεγαλύτερη οπτικά αλλαγή εστιάζεται στο τμήμα του ρεζερβουάρ και του fering, τα οποία διαθέτουν πιο καμπύλες γραμμές.

Οι αναρτήσεις παραμένουν ίδιου στυλ, Telelever και Paralever, το μονόμπρατσο ψαλίδι – άξονας έχει μετατοπιστεί στην αριστερή πλευρά, ενώ η εξάτμιση έχει γίνει πλακέ, έτσι ώστε να αφήνει περισσότερο όγκο για την βαλίτσα.
Οι κύλινδροι του κινητήρα δείχνουν να βρίσκονται πιο ψηλά τοποθετημένοι στο νέο R 1250 GS LC ενώ ακόμη δεν υπάρχουν τεχνικά στοιχεία για να μας λύσουν όποια απορροίας περί απόδοσης.

Σίγουρα ο νέος κινητήρας θα αντέξει παραπάνω στον χρόνο λόγω της κάλυψης των αυστηρών προδιαγραφών, που είναι και η ουσιαστική βελτίωσή του, ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά σχεδιαστικά στο υπάρχον μοντέλο, σίγουρα θα βοηθήσει τους φανατικούς να αδιαφορήσουν για την υγρόψυξη του νέου μοντέλου.

Φωτογραφίες

{gallery}new_models/bmw/2013/r1250gs_lc/{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW Naked Turbo BMW F 800 R 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon