.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 09:52

BMW - Έρχεται επίσημα το M 1000 XR 2024 στις 26 Οκτωβρίου;

Ένα νέο teaser από την Βαυαρική εταιρεία που δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες παρεξήγησης.

Εχθές το απόγευμα, η BMW Motorrad δημοσίευσε ένα σύντομο teaser βιντεάκι, που μας παραπέμπει στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα. Το βιντεάκι, μας δείχνει μια μοτοσυκλέτα από πίσω, που ξεκινά και κάνει σούζα, φεύγοντας στον ορίζοντα, όπου και τελειώνει το shot.

Και εκεί που θα πιστέψεις, ότι μιλάμε για το νέο M 1300 GS ή το R 1300 GS Adventure, όμως αρκεί να ανοίξεις τον ήχο του βίντεο, για να δεις ότι η BMW μας μιλά για 4κύλινδρο εν σειρά. Άρα, το μυαλό μας πάει στο M 1000 XR, το οποίο μεν έχουμε δει, αλλά όχι με όλες τις επίσημες λεπτομέρειες και την ανάλογη παρουσίαση, από την BMW. Η εταιρεία ήδη μας είχε πει, ότι πρέπει να περιμένουμε περισσότερα κατά την διάρκεια του 2ου εξαμήνου του έτους, οπότε φαντάζει λογικό να έχει έρθει η ώρα.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, καθώς στις 26 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, όταν και η BMW θα πραγματοποιήσει livestream.

Δείτε το ανάλογο teaserάκι, παρακάτω. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 10:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon