.
Κατηγορία BMW
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 12:12

Η BMW ετοιμάζεται να αποκαλύψει νέο μοντέλο

Με μια κάθε άλλο παρά αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram η BMW προλογίζει την άφιξη μιας νέας μοτοσυκλέτας.

Το 2023 είναι μια σημαντική χρονιά για τη BMW Motorrad, κατά την οποία συμπληρώνει 100 χρόνια από τη δημιουργία της πρώτης της μοτοσυκλέτας.

Ήδη έχουμε δε δύο επετειακές εκδόσεις πριν καν μπει επίσημα το 2023, τις R nineT 100 Years και R 18 100 Years, ωστόσο είναι προφανές πως δε θα μείνει εδώ.

Μια νέα φωτογραφία-teaser εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στον λογαριασμό Instagram της BMW Motorrad, προλογίζοντας την άφιξη ενός νέου μοντέλου για το 2023, δίχως άλλες πληροφορίες και ούτε καν ημερομηνία. Απλώς έρχεται…

Φυσικά το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά σχόλια με μαντεψιές για το τί μπορεί να είναι, και αναμενόμενα τα R1300GS, M1300GS και R1400GS – που έχουν επιβεβαιωθεί μέσω του configurator στην ιστοσελίδα της BMW αλλά και έχουν απαθανατιστεί σε δοκιμές στον δρόμο – μονοπωλούν τους πόθους των σχολιαστών της ανάρτησης, ωστόσο καμιά επίσημη επιβεβαίωση δεν τους συνοδεύει.

Στην εικόνα δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για ψάξιμο, καθώς η κουκούλα μας κρύβει επιμελώς στοιχεία που θα πρόδιδαν το ποιόν του νέου μοντέλου. Πάντως κάτι που να φουσκώνει την κουκούλα εκεί που θα περιμέναμε τον δεξιό κύλινδρο του boxer δε βλέπουμε (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει), ενώ μια υποψία εξάτμισης που μοιάζει να βγαίνει ψηλά από τη δεξιά πλευρά προτρέπει πολύ κόσμο να περιμένει μια ψηλή, on-off μοτοσυκλέτα.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως η BMW ετοιμάζεται να αποκαλύψει κάτι νέο και αυτό λογικά δε θα αργήσει πολύ από τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει ήδη η φωτογραφία αυτή ως ορεκτικό.

Πηγή: BMW Motorrad Instagram

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon