.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 11:17

BMW M 1000 RR - Παρουσιάζεται στις 23 Σεπτεμβρίου!

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, η BMW θα παρουσιάσει ζωντανά μέσω διαδικτύου μια νέα sport μοτοσυκλέτα που όλα δείχνουν πως θα είναι ένα ακραίο και special Superbike πίστας, πιθανότατα το επερχόμενο εξωτικό M 1000 RR.

Στο κανάλι της βαυαρικής φίρμας στο Youtube αναφέρονται τα εξής: “Ζήστε την υπέρτατη θέληση για νίκη και την αγνή απαίτηση για επιδόσεις. Μην χάσετε το επερχόμενο αποκλειστικό #RideAndTalk live video podcast, καθώς θα αποκαλύψουμε κάτι μεγάλο #BornOnTheRacetrack! #MakeLifeARide”

Όλα αυτά στις 23 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στο κανάλι της BMW Motorrad.

Θυμηθείτε πως πέρυσι η BMW Motorrad κατοχύρωσε το όνομα M 1000 RR, με το Μ που προέρχεται από τον χώρο του αυτοκινήτου να αντικαθιστά το HP, γράμματα που μεταφράζονται σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες απόλυτων επιδόσεων.

Ένα στοιχείο ακόμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως η μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί θα είναι η M 1000 RR είναι και το λογότυπο Μ που φαίνεται στη φωτογραφία του επερχόμενου βίντεο, πάνω από τις λέξεις “Born in the Racetrack”.

Για όσους τώρα πιστεύουν πως το M 1000 RR θα είναι ο αντικαταστάτης του υπέρ-εξωτικού HP4 Race, αυτό θα μπορούσε να συμβεί, όμως αντίθετα με το HP4, το M 1000 RR δείχνει να μπορεί να πάρει έγκριση για κυκλοφορία στον δρόμο, όπως φαίνεται από τον εξοπλισμό δρόμο της μοτοσυκλέτας που φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία του βίντεο.

Τέλος, θυμίζουμε πως πέρα από το M 1000 RR η BMW έχει κατοχυρώσει τόσο τα M 1000 XR όσο και M 1300 GS!

Στις 23/9/2020 συντονιστείτε στο κανάλι της BMW Motorrad (δείτε το link κάτω από το άρθρο) και παρακολουθείστε live την παρουσίαση του M 1000 RR.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW R 1250 GS Supermoto by VTR Motorrad BMW M 1000 RR 2021 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon