.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 15:14

BMW E-Scooter – Για μεγάλους και παιδιά

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας, τα ηλεκτροκίνητα πατίνια που, ως ενοικιαζόμενα, έχουν πλημμυρίσει τις πόλεις της Ευρώπης και τώρα η BMW τα ενσωματώνει στη γκάμα της.

Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ της BMW και της Αγγλικής Micro Scooters, μιας εταιρείας που ανήκει στους πρωτοπόρους της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων.

Το E-Scooter φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 150 W (0.2 hp) στον πίσω τροχό και κάτω από το πάτωμά του κρύβεται μια μπαταρία λιθίου-ιόντων που του δίνει αυτονομία 12 χιλιομέτρων και απαιτεί περίπου 2 ώρες για πλήρη φόρτιση σε μια τυπική οικιακή παροχή.

Η τελική του ταχύτητα είναι 20 km/h και ο ρόλος του είναι αυτός που οι Αμερικανοί αποκαλούν “last mile vehicle”, δηλαδή “όχημα για το τελευταίο μίλι”. Κοινώς, παρκάρεις το αυτοκίνητό σου, βγάζεις από το πορτ μπαγκάζ το πατίνι και μαζί του καλύπτεις τις δουλειές σου γύρω από το σημείο που πάρκαρες.

Τα προσόντα του περιλαμβάνουν πολύ μικρό βάρος, μόλις 9 κιλά, και φυσικά την ικανότητα να διπλώνει για εύκολη αποθήκευση, είτε μιλάμε για το αυτοκίνητο ή το σπίτι.

Η BMW ανακοινώνει δύο τύπους E-Scooter. Το City Scooter απευθύνεται στους ενήλικους πελάτες της και έχει τον ρόλο που περιγράψαμε πιο πάνω, ενώ θα κατασκευαστεί και μια έκδοση για παιδιά, το Kids Scooter, που είναι κατάλληλο για ηλικίες από τριών ετών και πάνω, με ρυθμιζόμενο τιμόνι και σέλα για να εξυπηρετήσει σωστά διάφορες ηλικίες.

Η νέα σειρά των E-Scooters θα είναι διαθέσιμη από το δίκτυο της BMW από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2019, σε μαύρο ματ χρώμα για το City Scooter, ενώ το Kids Scooter θα προσφέρεται σε τρεις χρωματικές επιλογές: Μαύρο, Πορτοκαλί-Άσπρο και Κόκκινο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon