.
Κατηγορία Aprilia
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 07:50

Aprilia RS 660 Trofeo - Το «Όπλο» επιστρέφει σε άκρως περιορισμένη παραγωγή

Όπως και το 2023, έτσι και φέτος έρχεται η έκδοση Trofeo για το RS 660, με την εν λόγω μοτοσυκλέτα να έρχεται με τις ευλογίες του τμήματος «Factory Works» και την παραγωγή να είναι άκρως περιορισμένη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Ιταλών, το καθαρά αγωνιστικό πια RS 660 αποτάσσεται διακόπτες και ABS, αν και «η μονάδα ελέγχου ABS παραμένει στη μοτοσυκλέτα, όντας συνδεδεμένη για να εκμεταλλευτεί τις στρατηγικές του ενσωματωμένου ηλεκτρονικού συστήματος, ενώ το υπόλοιπο σύστημα πέδησης είναι απλοποιημένο με ανεξάρτητες γραμμές». Στη συνέχεια, η ECU της μοτοσυκλέτας επαναπρογραμματίζεται με χαρτογράφηση πλήρους ισχύος που αναπτύχθηκε από την Aprilia Racing». Όπως είναι αναμενόμενο, έχει επίσης ρυθμιστεί για την αγωνιστική εξάτμιση της SC Project.

Και πάλι, το σύστημα ανάρτησης έχει αναβαθμιστεί με το μπροστινό πιρούνι να λαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο cartridge «Misano by Andreani», το οποίο ρυθμίζεται τόσο για συμπίεση όσο και για απόσβεση και προφόρτιση, ενώ το πίσω αμορτισέρ της Öhlins AP948 έχει υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης. συμπίεση και απόσβεση. Στις αλλαγές πίστας συγκαταλέγεται και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, το έχει επίσης βελτιωθεί, καθώς η Aprilia έχει χαμηλώσει τη θέση οδήγησης, ενώ η μάρκα έχει ρυθμίσει τα μαρσπιέ. Το βάρος, ανακοινώνεται όπως και πέρυσι στα μόλις 153 στεγνά κιλά.

Τέλος, θα κατασκευαστούν μόνο 28 RS 660 Trofeo, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει στο εξωτερικό και με την τιμή να είναι κοντά στα περσινά επίπεδα, λίγο πάνω από τις 20.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon