.
Κατηγορία Aprilia
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:22

Aprilia RS 440 – Το «τσάκωσαν» σε δοκιμές στο δρόμο, δίπλα στο Stelvio 1000

To νέο, μικρομεσαίο supersport της Aprilia ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Το Aprilia RS 440 είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει εισέλθει στην επικαιρότητα, εδώ και αρκετό καιρό – εμείς σας είχαμε γράψει ανάλογα, από τον Ιανουάριο. Τώρα, ακόμα περισσότερες και ακόμη πιο σοβαρές ενδείξεις, έρχονται μέσα από βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα, το γερμανικό περιοδικό Motorrad – μπορείτε να δείτε το ανάλογο ρεπορτάζ εδώ.

Στο σύντομο κλιπ, μια μοτοσυκλέτα που μοιάζει –αλλά δεν είναι- με Aprilia RS 660, δίπλα σε μία Moto Guzzi V100 Stelvio, αμφότερες καμουφλαρισμένες, με πιο βαριά «κάλυψη-απόκρυψη» για το Stelvio. Το ότι ΔΕΝ μιλάμε για RS 660, φαίνεται αν ρίξετε μια ματιά στον κινητήρα της μοτοσυκλέτας, ο οποίος είναι νέος. Η μορφή, αλλά και το πλαίσιο, πιθανότατα και το ψαλίδι, της νέας RS φαίνονται παρόμοια ή ίδια, με της RS 660, κάτι που εύκολα εξηγείται με την φιλοσοφία πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατά καιρούς κυκλοφορούν στον διεθνή χώρο, η νέα Aprilia RS θα είναι μικρότερη σε κυβισμό από την RS 660, με πιθανότητα να κινείται σα 440, 330 ή ακόμα και 250 κυβικά. Το μοτέρ της νέας μοτοσυκλέτας θα είναι εντελώς καινούργιο, σχεδόν σίγουρα δικύλινδρο και πιθανότατα με στροφαλοφόρο 270 μοιρών, όπως έχει και το 660άρι μοτέρ που γνωρίζουμε ήδη. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες…

Πηγή: Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:54

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon